Стенни покрития - бои, мазилки, тапети, декоративни елементи, плочки, камък

Експертите от REBRAND добре знаят, че картинните изображения доминират във всички сфери на комуникацията.

Да поговорим за изкуство…в банята.

Важен момент при избора на тапети е те да бъдат актуални и да отговарят на модните тенденции.

Боите за баня и кухня придобиват все повече популярност най-вече заради своята практичност, визия, много добри качества и естетичност, която придават на съответните помещенията.

На пазара се предлагат и варианти за облицовка от изкуствен камък, които по-нищо не отстъпват като резултат от естествения.

Освен в обществени и административни сгради, хотели и големи търговски обекти, облицовките от интериорен камък намират широко приложение в частните домове – за облицоване на колони, стени, ниши или стълби и камини.

Поставете акцентите във Вашия дом със стил и доза ексцентричност.

Нови тенденции при тапетите

21.07.2021
Светлана Влайкова
3930

Напредъкът в новите техники за изработване на тапетите постоянно разширява техните възможностите и ги прави все по-желани и използвани, а интериорът още по-впечатляващ и уникален.

Важно преимущество на микроцимента е неговата водонепромокаемост, което го прави предпочитан за употреба в помещения с висока влажност, като кухни, бани, както и на открито.

Как да изберем интериорна боя?

16.06.2021
Светлана Влайкова
5560

Какво е първото нещо, за което си мислим, когато чуем думата „боядисване“? Разбира се, изборът на подходящ цвят. Той е нашето лице, нашата визия, нашето усещане на комфорт.

Малките проекти в стил „направи си сам“ са забавен и изгоден начин да промените облика на дома със собствените си сили и креативност.

Йонит - дишайте чист въздух у дома

01.04.2021
Баумит България ЕООД
1552

Замисляли ли сте се защо въздухът в природата е особено чист? Зад това стоят така наречените въздушни йони, които се срещат в много високи концентрации в планините, край морето, в полетата и по ливадите, и особено до водопадите.

Създаване на илюзия за пространство чрез дизайн.

Каменните тапети

19.08.2020
Екатерина Бонева
7826

Каменните облицовки, познати като „каменни тапети“ и „гъвкав камък“ са иновативен материал, произведен по немска технология, с помощта на която се пресъздава структурата на естествения камък.

В този материал ще разгледаме традиционни видове декоративни мазилки и техните предимства, а именно тези на варова и глинена основа.

Арт панели преобразяват интериора

08.05.2020
Екатерина Бонева
4873

Арт панелите се отличават с неподражаема лекота и невероятни възможности откъм дизайн.

Закони Нормативна база Коментари