Стартира конкурсът на Баумит “Фасада на годината 2018”

“Фасада на сезона” – етап Пролет от конкурса на Баумит “Фасада на годината 2018” стартира за осма поредна година.
03.04.2018
Баумит България
484
Баумит България, конкурс, Фасада на годината, Фасада на сезона, фасади
Стартираме конкурса на Баумит “Фасада на годината 2018”
Източник: www.baumit.bg

За осма поредна година интернет-конкурсът „Фасада на годината“ ще събере през всеки сезон най-добрите фасади, изпълнени с материали на Баумит. В четири самостоятелни етапа, под названието “Фасада на сезона” – пролет, лято, есен и зима, ще можете да гласувате за Вашата любима фасада.
През пролетта започва и първият етап от конкурса. Пролетта се свързва с новото начало. Дърветата се покриват с цветна и благоуханна премяна, а въздухът става някак по-свеж и всичко изглежда възможно. Позитивното настроение, като че ли е навсякъде и усмивките са все по-често на лицата на иначе забързаните минувачи. Няма как да пропуснем новите фасади около нас, които също като дръвчетата са покрити с нова, цветна премяна. В този първи етап на конкурса взимат участие осем очарователни претендентки.
Само с един клик можете да ги подкрепите тук.
Изберете своя фаворит и гласувайте за него еднократно от 31-ви март до 31-ви май в 12:00 часа на обяд.
Ако все пак харесате повече от една фасада, в което сме напълно убедени, можете да дадете израз на своето впечатление и на фейсбук страницата ни тук.

Гласувайте и можете да спечелите награда от нашата сезонна томбола!
Екипът на Баумит пожелава успех на всички участници във “Фасада на сезона - Пролет 2018” и ви желае весело посрещане на пролетните празници!

Автор: Баумит България

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари