Стартира гласуването на публиката за Баня на годината 2013

43 проекта се борят за приза Баня на годината в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013
24.02.2014
Идеал Стандарт – Видима АД
199
конкурс Баня на годи, конкурс, Баня на годината, баня, проекти за баня
Стартира гласуването на публиката за Баня на годината 2013
Източник: http://www.banianagodinata.com.

От днес, 25 февруари започва гласуването в десетото юбилейно издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 и ще продължи до 4 март. 

Общо 43 проекта се включиха за участие в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013.

Журито, което се състои от доказани професионалисти в сферата на архитектурата и дизайна ще оценяват проектите по шест критерия и ще излъчи „Баня на годината 2013”.

Своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса http://www.banianagodinata.com. Избраникът на публиката ще получи приза „Ideal Standard Баня на публиката 2013”.  Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат награди.

Гласувайте за своята идеална баня на сайта на конкурса http://www.banianagodinata.com.

Победителите ще бъдат известни на официалната церемония на 18 март, която ще се проведе в София Евент Център, Парадайс Мол.

В конкурса се включиха 3D визуализации и проекти, които са цветен скициран чертеж в художествена перспектива, в които са използвани само продуктите на Ideal Standard. 

Победителите в двете конкурсни категории получават приза „Ideal Standard Баня на годината 2013” и награда - посещение на специализирано изложение за дизайн „100% дизайн Лондон” и с допълнителни награди от организаторите и медийните партньори на конкурса. Всички номинирани участници също ще получат награди.

Цялата информация за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 е публикувана на официалния уебсайт на конкурса - http://www.banianagodinata.com.

Автор: Идеал Стандарт – Видима АД
Закони Нормативна база Коментари