Стартират архитектурни награди АРХ ИНОВА

Убедени сме, че показването на добри практики, проекти с мисъл и идея, функционалност и дързост, ще помогне за „сверяването на часовниците” на специалистите в бранша.
14.05.2014
www.archinova.bg
436
www.archinova.bg, архитектурни награди, архитектурен конкурс, Проекти, хотели
Архитектурни награди АРХ ИНОВА
Източник: www.archinova.bg

Убедени сме, че показването на добри практики, проекти с мисъл и идея, функционалност и дързост, ще помогне за „сверяването на часовниците” на специалистите в бранша.
АРХ ИНОВА е електронна платформа, създадена от четири от водещите онлайн медии в областта на строителството, архитектурата и дизайна: www.ka6tata.com, www.the-building.eu, www.citybuild.bg и www.citybuildhome.bg.
 Ние вярваме, че въпреки трудностите, които среща строителния сектор, архитектурата е творчески процес, неподвластен на кризи. Именно с тази основна цел създадохме АРХ ИНОВА.
 С ваша помощ се надяваме да превърнем АРХ ИНОВА в авторитетен ежегоден конкурс, който да отличава и награждава проекти и архитекти с голям принос към архитектурата в България, заобикалящата среда и обществото ни.
 Целта на АРХ ИНОВА е да начертае посока за развитие на архитектурата и архитекта като творец с неограничена творческа енергия, да насърчи архитектите и дизайнерите да останат верни на своите възгледи и едновременно с това, работейки за обществото и природата на страната ни. Именно затова и темата на първото издание на конкурса е необятна, приятна, красива и провокираща - „Ваканционни селища и хотели".
 
Начало на регистрациите: 15.05.2014 г.
Краен срок за регистрация: 29.08.2014 г.
Краен срок за изпращане на проектите: 02.09.2014 г.
Проектите ще бъдат публикувани на сайта до 05.09.2014 г.
Журиране: 10-15.09.2014 г.
Церемония по награждаване: до края на месец септември 2014 г.
 Всички подробности за конкурса може да прочетете на специално създадения за целта сайт - www.archinova.bg.

Автор: www.archinova.bg
Закони Нормативна база Коментари