Стани ПАРТНЬОР на Винербергер и спечели куп награди!

Винербергер ЕООД винаги се е стремила да бъде близо до своите клиенти и да изгражда дълготрайни и ползотворни връзки с тях.
24.08.2014
Винербергер ЕООД
105
wienerberger, програма ПАРТНЬОР, тухли, керамични блокове, груб строеж
Стани ПАРТНЬОР на Винербергер и спечели куп награди!
Източник: Винербергер ЕООД

Винербергер ЕООД винаги се е стремила да бъде близо до своите клиенти и да изгражда дълготрайни и ползотворни връзки с тях.
Затова Винербергер стартира програмата „Винербергер ПАРТНЬОР“, която е насочена в подкрепа на малки строителни фирми, бригади или самостоятелни майстори и зидаро-мазачи, ползващи продукти за зидария. Включилите се участници могат да "видят" реалните плодове на своя труд, като трупат бонус точки, срещу които получават полезни награди.

Цел на програмата
Да даде възможност на участниците, които заявят чрез регистрацията си воля за участие в Програмата, да се запознаят детайлно чрез информационни материали, лични срещи с представители на „Винербергер” ЕООД с продуктите на компанията и ползите от тяхната употреба, както и да се установи ползотворна комуникация между потребителите и „Винербергер” ЕООД с цел консултиране от страна на представители на „Винербергер” ЕООД за максимално ефективна употреба на продуктите на компанията.

Кой има право да участва?
Право на участие имат всички физически лица, които пребивават на територията на Република България, навършили 18 години и притежават дееспособност съгласно разпоредбите на действащото право да сключват сделки от свое име и за своя сметка със собствените си действия и развиват професионална дейност в областта на строителството.

Участието в Програмата е обвързано със закупуването на продукти на Винербергер ЕООД и/или други продукти за изграждане на стени, независимо от това дали същите са производство или внос на Винербергер ЕООД или не.

Защо да участвате?

  • За да получите безплатна консултация и обучение
  • За да получите членска карта „Винербергер ПАРТНЬОР“
  • За да спечелите куп награди


Повече за програмата вижте на
  http://www.wienerberger.bg/програма-партньор 
Как да се включите? Форма за регистрация

Винербергер – Пестиш докато градиш!!!

Автор: Винербергер ЕООД
Закони Нормативна база Коментари