Спечели уикенд за двама в Барселона от играта на Roca

Уикенд за двама в Барселона ще спечели един от участниците, дал верни отговори на въпросите в новата онлайн игра на лидера в обзавеждането за баня Roca.
19.05.2016
Рока България
276
баня, интериор, roca, смесители за баня, игра
Новата онлайн игра на лидера в обзавеждането за баня Roca.
Източник: Рока България

Уикенд за двама в Барселона ще спечели един от участниците, дал верни отговори на въпросите в новата онлайн игра на лидера в обзавеждането за баня Roca. Още петима ще получат комплекти смесители от иновативната колекция L20 на Roca. Ако сте си мечтали да посетите града на Sagrada Familia и парка Guel на знаменития Gaudi, Las Ramblas и уникалния квартал Bari Gotico, компанията Roca, чиято 100-годишна история започва именно от околностите на Барселона, ви дава този шанс!

Условието за участие в играта не е обвързано с покупка и е едно – верни отговори на няколко кратки въпроса. Всички участници на възраст над 18 години, регистрирали се и дали верни отговори на въпросите публикувани ТУК до 23:59 часа на 30 юни 2016 г. имат шанс да спечелят една от наградите. На 5 юли 2016 г., в присъствието на нотариус, чрез жребий ще бъдат изтеглени имената на печелившите. Те ще бъдат обявени на сайта на компанията www.bg.roca.com до 7 юли.

Голямата награда в играта на Roca е уикенд за двама в Барселона.

Приключението започва на 15 септември 2016 г. и включва пътуване със самолет за двама, 3 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище - хотел - летище, медицинска застраховка. Маршрутът на пътуването е: София – Барселона – София.

Още пет по-малки награди си заслужават участието в играта на Roca. Те са комплекти смесителни батерии от иновативната колекция L20 на Roca, с модерен, интуитивен дизайн, и новата технология Cold Start®. Комплектите включват смесител за умивалник и смесител за вана-душ с аксесоари, с вграден механизъм за икономия на вода, отличен със зелен Water Label, и 5 години фабрична гаранция за качество от Roca. Смесителите имат специално покритие по технологията EverShine®, което гарантира дълготраен блясък през годините, устойчивост към надраскване и спомага за по-лесното почистване.

Всички желаещи, съгласно условията на играта, могат да вземат участие ТУК.

Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн.

Автор: Рока България
Закони Нормативна база Коментари