Специални летни предложения за банята от Roca

Традиционно, в сезона на ремонтите, лидерът в обзавеждането за баня - испанската марка Roca, предлага на българските потребители своите изгодни летни предложения с гарантирано високо качество и дизайн
15.05.2018
Рока България
190
баня, roca, ремонт баня, дизайн баня
Комлект Victoria 3 в 1, в кутия.
Източник: ROCA

Традиционно, в сезона на ремонтите, лидерът в обзавеждането за баня - испанската марка Roca, предлага на българските потребители своите изгодни летни предложения, с гарантирано високо качество и дизайн на Roca. Колкото и мащабен да е проектът за дома, вилата или ваканционното жилище, изборът на предложения удовлетворява различните предпочитания. 
Специалните летни пакетни предложения от Roca улесняват значително реновирането, преустройството или освежаването на санитарните помещения. 


Базово предложение - комплект смесителни батерии от колекция Victoria на Roca. Комплект Victoria 3 в 1 на цена от 279 лв. с ДДС е в удобна за транспорт кутия. Комплектът включва всички необходими смесители за банята: за умивалник, за вана и душ, както и душ слушалка и тръбно очакване.


За повече простор в банята се налага тенденцията за вградени смесители - комплект с вграден смесител за душ от колекция Monodin на Roca, заедно с голяма душ пита, душ слушалка и всички необходими аксесоари за монтажа, сега може да закупите на изключително изгодната цена от 499 лв. с ДДС.


За тоалетната – специалното предложение на Roca включва комплект стенна тоалетна от колекция Nexo на Roca с тънка седалка и структура за вграждане с двустепен бутон. Пакетната цена е 499 лв. с ДДС. Дизайнът на колекция Nexo е дело на италианския дизайнер Антонио Було. Тънката седалка със забавено падане е новост и допълва изчистения модерен дизайн.


Гаранция
Roca дава 5 години гаранция на смесителите и 10 години фабрична гаранция за санитарния порцелан, както и за структурите за вграждане.


Смесителите Roca са с патентовани керамични глави, произведени във фабриките на компанията. Всички смесители Roca са с покритие EverShine®. Иновативната система за хромиране гарантира дълготрайността и блясъка на покритието и улеснява почистването. Технологията Softurn® осигурява комфорт при използване на ръкохватката и прецизен избор на силата и температурата на водния поток.


Повече изодни предложения от Roca
Всички специални предложения от Roca и пълната информация за продуктите са публикувани на сайта на компанията в интернет www.roca.bg.


Roca е компания за дизайн, производство и търговия на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Създадена е през 1917 г., когато семейство Roca започва строеж на първата фабрика в Гава (Барселона). На стотната си годишнина, компанията има над 22,600 служители, 78 производствени предприятия и оперира в над 170 държави на пет континента.

Автор: Рока България
GEL AD AQUA безцветнен лак в 12 готови нюанса

Лак гел за импрегниране на дърво на водна основа. Тиксотропна смес от акрилни емулсии и восъци. Създава водоустойчива повърхност, като в същото време позволява на дървото да диша. Придава кадифено покритие. Готов за употреба гел, не пръска при полагане. Предпазва дървото от дървесен червей, гъбички и плесен. Съдържа абсорбенти за ултравиолетови лъчи и влажност.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари