Спалня

Всеки един матрак, колкото и качествен да е, за да ви служи добре и по-дълго, се нуждае от грижа.

За да бъде спалнята още по-подходяща за нашата почивка, е необходимо да си осигурим нужните удобства.

Гардеробът е онази мебел, без която не може нито едно жилище.

Предлагаме ви няколко трика и идеи как да направите така, че малката спалня да изглежда по-голяма.

Дали ще се спрете на вариант от дърво, от ПДЧ, с комбиниран дизайн или с ракла – важно е да се чувствате удовлетворени от крайния си избор, с който ще живеете години наред.

Тоалетката може да бъде персонализирана според нуждите и предпочитанията Ви, като избирате от голямо разнообразие според формата, размера, необходимото пространство за съхранение, материала и бюджета.

Нощното ни шкафче не е просто мястото, на което поставяме книгата и часовника си, неговата роля е да превърне стаята ни в помещение, обзаведено със стил и дори ексцентричност.

Добрият сън – на фокус матраците

22.10.2021
Екатерина Бонева
1759

Добрият сън и пълноценната почивка на тялото оказват положително въздействие върху човешкото здраве, настроение, външен вид и продуктивност.

Така наречените боксспринг легла или в буквален превод - “кутия с пружинено легло” е една от най-новите тенденции сред спалните мебели.

Този вид спални притежават изключително здрава структура и комбинират предимствата на класическите легла с неповтория комфорт на меката мебел.

Противно на схващанията за студеното излъчване на метала, леглата от такъв материал могат да внесат лукс и елегантност дори и в най-обикновения интериор.

Шалтето – стилната премяна на леглото

19.11.2020
Екатерина Бонева
4236

Ако търсите промяна във визията на скучната спалня или искате да създадете стилен акцент в това пространство, подходящото шалте е най-сигурния начин да постигнете това.

Стандартният спален комплект се състои от няколко типа мебели, необходими за всяка спалня – легло, скрин, нощни шкафчета и гардероб. Ако големината на помещението позволява, може да се добавят ракла, тоалетка с огледало и ТВ шкаф.

Боксспринг леглата – новата алтернатива

06.10.2020
Екатерина Бонева
6129

Леглата с тапицерия са новата алтернатива на класическите легла. Те са предпочитан избор сред собствениците на модерни домове и такива, които търсят нестандартни идеи за обзавеждане на спалнята.

Подматрачната рамка е задължителен реквизит на леглата с двулицеви матраци, благодарение на която се постига равномерно разпределение на тежестта и точките на натиск.

Допълнителен комфорт с топ матраците

17.07.2020
Лилия Лозанова
2401

Тези продукти са многофункционални и могат да се ползват в различни ситуации.

Закони Нормативна база Коментари