СПАЛНЯ

Шалтето – стилната премяна на леглото

19.11.2020
Екатерина Бонева
1049

Ако търсите промяна във визията на скучната спалня или искате да създадете стилен акцент в това пространство, подходящото шалте е най-сигурния начин да постигнете това.

Стандартният спален комплект се състои от няколко типа мебели, необходими за всяка спалня – легло, скрин, нощни шкафчета и гардероб. Ако големината на помещението позволява, може да се добавят ракла, тоалетка с огледало и ТВ шкаф.

Боксспринг леглата – новата алтернатива

06.10.2020
Екатерина Бонева
1722

Леглата с тапицерия са новата алтернатива на класическите легла. Те са предпочитан избор сред собствениците на модерни домове и такива, които търсят нестандартни идеи за обзавеждане на спалнята.

Подматрачната рамка е задължителен реквизит на леглата с двулицеви матраци, благодарение на която се постига равномерно разпределение на тежестта и точките на натиск.

Тези продукти са многофункционални и могат да се ползват в различни ситуации.

Матраците – какво ново?

15.04.2020
Екатерина Бонева
1412

Използването на високотехнологичен похват вече е водещ акцент и при изработката на матраци.

За да използвате максимално мястото, предвидено за килер, трансформирайте го във функционално гардеробно помещение. Така ще постигнете идеален естетически баланс и лекота при поддържане на реда у дома.

Силата на природните материали влияе положително върху съня.

Предлагат се в различни форми и са изработени от естествени и иновативни материали по технология на НАСА.

Спалното бельо ни топли през зимата и е хладно през лятото, заради проветривите свойства.

За най-личното място вкъщи - спалнята

24.04.2019
арх. София Папазова
2330

За много от нас спалнята е най-интимното, неприкосновено и спокойно място вкъщи. За други обаче, тя е просто мястото, в което заспиват и се събуждат, без претенции. Ако сте далеч от подобна рутина, то тогава следващите редове са вас.

Тенденции при спалните

28.12.2018
Екатерина Бонева
1692

Съвременните тенденции при обзавеждането на спални предоставят широк спектър от варианти, чрез които бихте могли да изразите собствения си вкус по отношение на стил и комфорт.

Френско легло за царствен сън

31.01.2018
Екатерина Бонева
1827

Френските легла се изработват със солидна висока основа, което създава усещането, че спим върху облак, обгърнати от меките завивки.

Пухените възглавници и завивки

14.12.2017
Румяна Бонева
1045

Инвенстицията в пухени изделия за спалнята е оптималният избор в търсене на съотношението тегло/топлина и ще подсигури здравословна и неописуемо комфортна среда за по-добър сън и активна почивка.

Всичко за латексовите матраци

14.12.2017
Константин Димов
679

Те са подходящи и за хора с алергия, за тези, които силно се потят нощем, при хора, които страдат от болки в гърба и ставите.

Мемори матраци. А защо да не опитаме?

15.08.2017
Константин Димов
816

Те са особено препоръчителни за хора с ортопедични проблеми, при болки в гърба, раменете и др.

Закони Нормативна база Коментари