Спално бельо 3D...и спалнята се променя магически

Триизмерните технологии завоюват водещи позиции в производството на спално бельо.
15.06.2016
Румяна Бонева
324
спално бельо, домашен текстил, спално бельо 3d, 3d дигитален печат, тъкани
3D изображенията магически променят спалнята
Източник: www.labrador.ru

Спалното бельо заема специално място в композицията на домашния текстил на съвременното домакинство. В ерата на иновационните технологии, все повече производители залагат на креативни концепции за реалистично проектиране на елементи от заобикалящия ни свят в модерния дом, в съвършена хармония с възприятието ни за тях и породената от това емоция. 

Представителен пример в това отношение е технологията 3D дигитален печат. Този метод е технологично нововъведение, застъпено в различни сфери на изкуството и промишлеността, което в последните години настъпателно навлиза и в текстилната индустрия. Триизмерните технологии завоюват водещи позиции в производството на спално бельо в опита за обективно пресъздаване на живописни обекти от нашето обкръжение.

3D изображенията магически променят спалнята
Основното въздействие от тази техника се изразява в силното приближаване към реалното възприятие и предизвиканият от това емоционален ефект. Характерно за 3D дигиталния печат е, че картините върху чаршафите изглеждат по-обемни, почти като живи. Това променя цялостния интериор на спалнята в модерен арт дизайн с фотореалистично качество. Спалните комплекти могат да се превърнат в истински шедьоври –  кой би се отказал от илюзорното усещане да подремне сред китна ливада. А защо не въображаемо пътешествие в дивата савана или нощен Париж? Какъв по-добър начин да придадем неповторимост на нашия дом или да подарим подобно бижу на любимите си хора!

Важни ли са тъканите при триизмерния дигитален печат?
Безспорно удобството и качествените характеристики на материите за изработка на спално бельо са от основно значение при определяне на избора ни за покупка. Добре запознати сме със стилния блясък и неподражаемата мекота на памучния сатен, прохладата на бамбуковите тъкани и свежестта на дишащия ранфорс. Добрата новина е, че триизмерното отпечатване на изображения е възможно както върху материите от висок клас, така и върху тези с по-ниско качество. Предлаганият асортимент в повечето случаи съчетава тази технология с луксозните материи, поради факта, че живописният триизмерен принт отлично се допълва от разкоша на висококачествените тъкани. Ще се натъкнем на удивителни флорални мотиви върху памучен сатен, картини от екзотични дестинации върху чаршафи от ранфорс и сатениран памук и какви ли още не примамващи окото реалистични образи. Спалните комплекти се отличават с поразителна мекота, гладка повърхност, не предизвикват кожни раздразнения и не избеляват с времето.

Изисква ли особени грижи наличието на триизмерен принт?
Използваните технологии при производството са изключително разнообразни по отношение на цветови комбинации. Съобразно желаната картина триизмерният принт се проектира в подходящите за целта цветове, но основно се залага на ярките тонове, с цел подчертаване на реалистичния ефект. Цветовете са наситени и устойчиви на машинна обработка. Важно условие е да не използваме химични избелители, а прането да се извършва точно според указанията на етикета, като в повечето случаи температурата не трябва да надвишава 40°. Цветните пигменти са стабилно фиксирани, но все пак се препоръчва обръщане и простиране в полусенчести зони.

Спалното бельо с 3D ефект лесно ще превърне спалнята в най-атрактивното място от дома. Изящната илюстрация и специфичният дълбочинен ефект всеки път ще пренасят съзнанието ни към желаното място в желаното време.

+3
Автор: Румяна Бонева
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
YES - Екологична матова емулсионна боя с висока покривност и белота.

Подходяща за училища, спортни зали, хотели, гаражи и други, където често се налага пребоядисване. Качествена, но не скъпа боя. Притежава висока адхезия и трайност, лесна за нанасяне.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари