Скоро е краят на есенния етап във „Фасада на годината 2014”!

Остават по-малко от две седмици до края на конкурса, в които резултатът би могъл да се промени коренно – всичко зависи от читателите.
23.11.2014
Баумит България ЕООД
299
конкурс, Фасада на сезона, фасада, Баумит, къща
Временен първенец е очарователната еднофамилна къща в гр. Харманли
Източник: Баумит България ЕООД

Тази есен сме на вълна „борба за първо място” в състезания от всякакъв вид.
Ето на – и в конкурса на БАУМИТ „Фасада на годината”, етап Есен пак имаме три красиви фасади, от три различни категории, които претендират за трона на кралицата! Остават по-малко от две седмици до края на конкурса, в които резултатът би могъл да се промени коренно – всичко зависи от вас, гласуващите на http://fs.baumit.bg.

Тринадесет фасади в София, село Александрово, Русе, село Мусачево, Харманли, село Тишевица, Плевен, Бяла, село Покрайна, Банско очакват да бъдат подкрепени с един “like” в сайта, а трите събрали най-много гласове ще се класират за финалите през март 2015 г.

Временно класиране:
1. За сега, с 90 гласа, първенец е очарователната еднофамилна къща със сладкото зайче в двора в гр. Харманли, ул. Васил Левски 76.
2. За сега, със 77 гласа, на 2-ро място е чудно-възстановеният хотел „Анна Палас” в гр. Русе, ул. Княжевска 24.
3. И пак за сега, на 3-то място, с едва 12 гласа е заслужилата много повече подкрепа многофамилна жилищна сграда в гр. София, ул. Бр. Миладинови 53.

Бъдете активни и гласувайте за любимата си сграда тук, така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2015 г. Може да подкрепите фасадата си до 30.11.2014 г. до 12:00 ч. на обяд, а някой от вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит!

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари