Системи за отопление спестяват до 40% от разходите

В края на юни в София фирма МИРЕВ ЕООД представи пред ОВК специалисти новата продуктова гама отоплителни уреди Edilkamin–пелетни котли и камини на пелети и дърва
02.07.2014
Списание Още за КЪЩАТА
99
Мирев, edilkamin, пелетни котли, камини, reecl
Пелетните котли на Edilkamin са направени за всеки
Източник: МИРЕВ ЕООД

В края на юни фирма МИРЕВ ЕООД представи пред ОВК специалисти в София новата продуктова гама отоплителни уреди Edilkamin–пелетни  котли и камини на пелети и дърва.
Edilkamin e една от водещите компании в Европа в областта на отоплителните системи на дърва, пелети и алтернативни възобновяеми енергийни източници.
Edilkamin произвежда своите продукти от висококачествени материали: Горивни камери от  чугун, корпус от чугун и керамика.
Отоплителните системи  захранват радиатори , подово отопление и произвеждат битова    гореща вода  и спестяват до 40% от разходите за отопление. В процес на експлоатация те  отделят малко количество вредни емисии в околната среда и  могат да бъдат използвани и за готвене.
Камините с водна риза  на пелети позволяват да бъдат свързани в една отоплителна система заедно с традиционните газови котли.
Пелетните котли на фирма Edilkamin са направени за всеки, който има специално помещение или мазе, за да ги монтира. Те произвеждат енергия, достатъчна за отопление на целия ви дом и да задоволява битовите ви нужди от гореща вода.
Фирма МИРЕВ ЕООД е официален представител на италианския концерн EDILKAMIN за България и предлага гаранционен сервиз, пълен инженеринг, поддръжка и монтаж на отоплителните системи.
МИРЕВ ЕООД работи с програмата за енергийна ефективност REECL, която дава възможност за получаване на  безвъзмездна финансова помощ при закупуване на енергоспестяващи отоплителни уреди.

+2
Автор: Списание Още за КЪЩАТА
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
PETITE SATIN - Фина интериорна боя, създаваща луксозна сатенена повърхност

Полученото гладко покритие е устойчиво на често миене. PETITE SATIN е първата сертифицирана екологична боя на гръцкия пазар, 1998 г, без мирис и нетоксична.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари