Системи за отопление спестяват до 40% от разходите

В края на юни в София фирма МИРЕВ ЕООД представи пред ОВК специалисти новата продуктова гама отоплителни уреди Edilkamin–пелетни котли и камини на пелети и дърва
02.07.2014
Списание Още за КЪЩАТА
284
Мирев, edilkamin, пелетни котли, камини, reecl
Пелетните котли на Edilkamin са направени за всеки
Източник: МИРЕВ ЕООД

В края на юни фирма МИРЕВ ЕООД представи пред ОВК специалисти в София новата продуктова гама отоплителни уреди Edilkamin–пелетни  котли и камини на пелети и дърва.
Edilkamin e една от водещите компании в Европа в областта на отоплителните системи на дърва, пелети и алтернативни възобновяеми енергийни източници.
Edilkamin произвежда своите продукти от висококачествени материали: Горивни камери от  чугун, корпус от чугун и керамика.
Отоплителните системи  захранват радиатори , подово отопление и произвеждат битова    гореща вода  и спестяват до 40% от разходите за отопление. В процес на експлоатация те  отделят малко количество вредни емисии в околната среда и  могат да бъдат използвани и за готвене.
Камините с водна риза  на пелети позволяват да бъдат свързани в една отоплителна система заедно с традиционните газови котли.
Пелетните котли на фирма Edilkamin са направени за всеки, който има специално помещение или мазе, за да ги монтира. Те произвеждат енергия, достатъчна за отопление на целия ви дом и да задоволява битовите ви нужди от гореща вода.
Фирма МИРЕВ ЕООД е официален представител на италианския концерн EDILKAMIN за България и предлага гаранционен сервиз, пълен инженеринг, поддръжка и монтаж на отоплителните системи.
МИРЕВ ЕООД работи с програмата за енергийна ефективност REECL, която дава възможност за получаване на  безвъзмездна финансова помощ при закупуване на енергоспестяващи отоплителни уреди.

+2
Автор: Списание Още за КЪЩАТА
Закони Нормативна база Коментари