Системите Schüco - част от реализацията на комплекса „Regatta Park West“

Инвеститорът на комплекса се довери на световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи Schüco.
01.04.2023
Алукьонигщал ЕООД
544
schüco, PVC дограма, пластмасови профилни системи Schüco

„Regatta Park West“ е затворен жилищен комплекс, иновативен по дизайн и строителство, съчетаващ тихо уединение, модерни удобства и красиви гледки. Проектът заема парцел от 4,301 кв.м и е с разгъната площ от 7303 кв.м. Локацията дава възможност за бърз и лесен достъп с автомобил и градски транспорт до центъра на Пловдив, едновременно с това осигурява и бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”. 

В комплекса ще бъдат изградени 3 жилищни секции на 5 етажа с общо 78 апартамента. Жилищата на първите етажи ще притежават веранда и собствен двор. Сградата е енергоефективна, с фасада от естествени материали с изчистени линии, съвременен и функционален дизайн, довършителни материали с безупречно качество от най-висок клас.

 


„Regatta Park West“ разполага с различни типове просторни и светли апартаменти с функционални разпределения и добро изложение. В жилищния комплекс е проектиран красив и обширен вътрешен двор. Живеещите в сградите разполагат с подземен паркинг и гаражи, а целият комплекс е с контролиран достъп и 24-часово видео наблюдение.
 Техническото изпълнение на комплекса е с най-висококачествените съвременни системи и материали, които са с гаранция за енергоефективност, сигурност, функционалност, естетика и комфорт. 

Проектът “Regatta Park West” е резултат от партньорството на международната компания Платинум Инвест холдинг (Platinum Invest holding) и реномираното студио ЕР ТЕ Консулт (RT Consult)/Бюро (Buro), специализирано в архитектура, интериорен дизайн, устойчив дизайн и консултиране. 


Съвсем естествено е за бутиковия си комплекс инвеститорът да се довери на световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи Schüco. Лицензиран представител на бранда за България е фирма Алукьонигщал. Повече от 60 години компанията е партньор с Schüco и продуктовото ѝ портфолио отговаря на най-високите изисквания в областта на строителството. 
 


 
За обекта са избрани и вложени алуминиева система за прозорци и врати Schüco AWS / ADS 70.HI. Прозоречната система Schüco AWS 70.HI отговаря на най-високите енергийни и архитектурни изисквания с възможно най-голяма оптическа свобода, а Schüco ADS 70.HI е високо топлоизолирана врата, идеална за подобряване на енергийния баланс на сградите. Строителната дълбочина от 70 мм се грижи за висока стабилност и позволява множество варианти за дизайн.
 

  
Прозоречна система Schüco AWS 70.HI.                                                       Schüco ADS 70.HI е високо топлоизолирана врата. 

Професионалната изработка и монтаж на системите Schüco е дело на фирмата Визия ЕООД, специалист в областта. 

 

Подробна информация за системните решения на Schüco можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката за България.

Закони Нормативна база Коментари