Сигурност, топлина и уют в дома с коминните системи на SCHIEDEL

Енергийна ефективност, пожаробезопасност и екология в едно.
10.04.2019
SCHIEDEL
3202
коминни системи, Отопление за дома, SCHIEDEL
Източник: www.schiedel.bg

Емоционалната привлекателност на уютен огън у дома прави хората щастливи. Затова компания Schiedel , пазарен лидер в Европа за коминни системи, инвестира усилията и капацитета си в производството и предлагането на най-надеждните и ефективни горивни и коминни системи. Те са подходящи както за жилищни еднофамилни и многофамилни сгради, така и за промишлеността. Повече от 70 години  марката е синоним на надеждност, сигурност и комфорт за клиентите от над 25 държави, 21 производствени бази, 194 млн. евро продажби през 2018 година и над 1400 служители.
 КОНКУРЕНТНИ ПРЕДИМСТВА НА СИСТЕМИТЕ SCHIEDEL:

  • Системите са енергийно ефективни.
  • Гарантират пожаробезопасност.
  • Коминните системи Schiedel са екологични и осигуряват екологична експлоатация.
  • Подходящи са за всички видове горива - газ, пелети, твърдо и течно гориво.
  • Приложими са за различните типове сгради -
  • многофамилни, еднофамилни и промишлени.
  • Има разработена специална система за пасивна къща.
  • Има конфигурация за комин и вентилация в едно общо тяло.
  • Коминните системи Schiedel  имат 30-годишна международна гаранция.ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И УСТОЙЧИВОСТ НА СИСТЕМИТЕ SCHIEDEL:
В рамките на стратегията за устойчивост на Schiedel емисиите на CO2 от двете основни димоотводни системи, SIH и ABSOLUT, бяха оценени от независими световни институти. Компанията непрекъснато работи по изпълнението на измерванията, за да намали допълнително вредните емисии.

 

Schiedel единствена на пазара предлага индивидуален проект за сечение на всяка инвестиция. Това е от изключителна важност при съвременните котли и печки на пелети и природен газ. Защото сечението на комина определя тягата, а тя определя КПД-то на системата. Schiedel прави изчисление на сечението и тягата на комина за всеки индивидуален случай и клиент.

Компанията работи и с уникална собствена рецепта за изготвяне на керамичните тръби. Използва специална смес от пет вида глина, комбинирана със съвременни химически добавки, изпечена на над 1200 градуса по целзий, с което се постига по-голяма и уникална  устойчивост.Производител номер 1 на коминни системи - Schiedel вярва, че енергийно ефективните сгради с високо качество на коминни, горивни и вентилационни системи са по–добрите сгради.

 

 

 

Автор: SCHIEDEL
Закони Нормативна база Коментари