Семинар за новостите в системите за пожарна безопасност

СИНХРОН-С и направление Сградни технологии на Siemens България представиха последните новости в системите за пожарна безопасност.
27.04.2016
Синхрон-С
145
Синхрон-С, семинар, пожароизвестяване, пожарогасене, пожарна безопасност
Синхрон-С и Siemens България представиха последните новости в системите за пожарна безопасност
Източник: www.synchron-s.com

„Съвременни тенденции при проектиране и изпълнение на системи за пожароизвестяване,  пожарогасене и интегрирани решения“ беше темата на проведения на 19 април семинар, организиран съвместно от направление Сградни технологии на Siemens България и Синхрон-С. Семинарът е част от съвместните инициативи, които двете компании провеждат в рамките на партньорската програма „Solution Partner“ на Siemens, към която Синхрон-С се присъедини наскоро.
В първата част на семинара Николай Стойчев, управител на Синхрон-С, представи дейността на фирмата в областта на инженеринга на противопожарни системи и по-специално съвременните тенденции, нормативи и стандарти при проектиране и изграждане на системи за пожароизвестяване и пожарогасене. CERBERUS PRO, SINORIX и CERBERUS DMS са последните решения за пожароизвестяване, пожарогасене и интеграция на системи за сигурност и безопасност на Siemens, които Александър Стоянов, ръководител на направление Сградни технологии, и Красимир Кръстев, инженер системи за сигурност и пожарна безопасност, предстатвиха във втората част на семинара.
Събитието предизвика силен интерес от страна на специалистите в бранша и беше посетено от над 70 гости, сред които инженери, проектанти, архитекти, инвеститори и представители на Министерството на отбраната.
 

Автор: Синхрон-С
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари