Семинар за новостите в системите за пожарна безопасност

СИНХРОН-С и направление Сградни технологии на Siemens България представиха последните новости в системите за пожарна безопасност.
27.04.2016
Синхрон-С
518
Синхрон-С, семинар, пожароизвестяване, пожарогасене, пожарна безопасност
Синхрон-С и Siemens България представиха последните новости в системите за пожарна безопасност
Източник: www.synchron-s.com

„Съвременни тенденции при проектиране и изпълнение на системи за пожароизвестяване,  пожарогасене и интегрирани решения“ беше темата на проведения на 19 април семинар, организиран съвместно от направление Сградни технологии на Siemens България и Синхрон-С. Семинарът е част от съвместните инициативи, които двете компании провеждат в рамките на партньорската програма „Solution Partner“ на Siemens, към която Синхрон-С се присъедини наскоро.
В първата част на семинара Николай Стойчев, управител на Синхрон-С, представи дейността на фирмата в областта на инженеринга на противопожарни системи и по-специално съвременните тенденции, нормативи и стандарти при проектиране и изграждане на системи за пожароизвестяване и пожарогасене. CERBERUS PRO, SINORIX и CERBERUS DMS са последните решения за пожароизвестяване, пожарогасене и интеграция на системи за сигурност и безопасност на Siemens, които Александър Стоянов, ръководител на направление Сградни технологии, и Красимир Кръстев, инженер системи за сигурност и пожарна безопасност, предстатвиха във втората част на семинара.
Събитието предизвика силен интерес от страна на специалистите в бранша и беше посетено от над 70 гости, сред които инженери, проектанти, архитекти, инвеститори и представители на Министерството на отбраната.
 

Автор: Синхрон-С
Закони Нормативна база Коментари