Сграда във Велико Търново e „Фасада на годината 2014“!

gg
09.03.2015
Баумит България
104
Фасада на годината, фасада, къща, baumit, мазилки
асадата победила в конкурса за 2014 г. с 427 от 966 гласа - Търновската Царица!
Източник: Баумит България ЕООД

Отмина още една година от конкурса на Баумит, в който участие взеха 53 фасади разпределени в 4 сезона, в категории нови и реставрирани жилищни еднофамилни, многофамилни, смесени, административни сгради и хотели. Единственото условие за участие – за изпълнението на фасадите им да са използвани строителни материали от Баумит.  

Заслужено ще наречем фасадата победила в конкурса за 2014 г. с 427 от 966 гласа - Търновската Царица!
За 2014-та година журито на конкурса, състоящо се от вас, феновете на Баумит определи своя фаворит - Обект 12 от пролетния етап - фамилна жилищна сграда, категория Възстановително строителство находяща се на адрес гр. Велико Търново, ул. Читалищна.
Инвеститор на фасадата е д-р Марин Маринов, а изпълнител и заявител в конкурса е фирма Братекс OOД. Използваните материали са Баумит мазилкова система с крайно покритие Силиконова мазилка.
Честито на фасадата и на всички, работили усилено по изграждането й! 

На второ място в големия финал с 222  годишни гласа на публиката се класира Обект 5, който пък победи в зимния етап - семейната къща в гр. София, кв. Казичене, ул. Троянов път №13. Собственост на г-н Борис Велинов, инвеститор и заявител в конкурса. Проектант на къщата е инж. Светослав Велинов, а изпълнители са майсторите Радо и Митко, които са използвали Про Система с Про контакт топлоизолация и боя за крайно приложение Силикон Колор на Баумит.
Честито на обект 5!  

На трето място с 188 годишни гласа застана небезизвестната Къща със зайчето намираща се в гр. Харманли, ул. Васил Левски 76. Заявител в конкурса и инвеститор на къщата е г-н Динко Христов, а проектант е арх. Димитър Стоев. Използваните материали за създаването на фасадата са Баумит интегрирана топлоизолационна система, с крайно покритие Силиконова мазилка.
Честита награда!  

Баумит честити победата на трите обекта и на всички инвеститори, проектанти, изпълнители и живущи в тях! Баумит благодари и за участието на всички 53 фасади в изминалата година на конкурса, както и на гласувалите! Един от вас, дал своята подкрепа, ще бъде награден с подарък в томбола! 

Не забравяйте – на пук на големия сняг навън – пролетта идва, идват и следващите зелени фасади в първия етап от състезанието за 2015! 

Автор: Баумит България

Още по темата

Още от автора
ECO LEADER PROFESSIONAL- Матова емулсионна боя с отлична покривност, мека на допир повърхност

Идеална за основи от гипскартон, с висока механична устойчивост и плътно матово покритие, което скрива леки неравности на основата. Екологична интериорна боя с високи стандарти и отлично качество.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари