Световната мрежа VЕКA: топ-качество на всички нива

Под панаирното мото „VEKA – мрежата“ фирмата с щанд от почти 1000м2 в палата 6 демонстрира най-високо качество на изделията, конкретни иновации и прицелени в бъдещето продуктови решения.
05.04.2014
ВЕКА България
169
veka, ПВЦ профили, прозорци, дограма, качествени пвц профи
Панаирния щанд на VЕКА AG от почти 1000 м2
Източник: ВЕКА България

На всеки две години се състои панаирът fensterbau/ frontale в Нюрнберг- най-големият и важен международен панаир за бранша за и около дограмата. Като световен Номер 1 в производството на качествени профили   VEKA AG използва отново тази платформа, за да презентира на специализираната публика от 26 до 29 март представителна извадка от цялия си продуктов спектър. 
Под панаирното мото „VEKA – мрежата“ фирмата с щанд от почти 1000м2  в палата 6 демонстрира най-високо качество на изделията, конкретни иновации и прицелени в бъдещето продуктови решения. Мрежата VЕКА се изразява не само във високото качество на продуктите и силна логистика, но обхваща и близост до потребностите на пазара и с  клиентите, както и широк спектър от мерки за подкрепа на партньорските фирми. 
Както личи от избраното мото, VЕКА поставя основното ударение върху интензивния обмен с клиентите, за да може да ги подкрепя оптимално във всички области. Фирмата е наясно колко важно е за едни производител на дограма предвид постоянно развиващите се технологии и начини на обработка, растящата конкуренция и законовите предписания, да имат на своя страна един силен партньор. Посланието е еднозначно: VЕКА е силен и надежден партньор, който разполага с множество възможности за успешно сътрудничество. Клиентите на VЕКА са част от голяма мрежа и могат по всяко време да разчитат на подкрепата, единственото по рода си качество и международната сила на концерна VЕКА. 
VEKA е понастоящем единственият производител на РVС прозоречни системи, който предлага цялостни 70 –мм и 82-мм системи, обхващащи всякакви детайлни решения.  Плъзгащи врати с повдигащ механизъм, прагове и различни входни врати, включително профили за скриващи крилото пълнежи и различни решения за реновация влизат в портфолиото от системни решения. В големия експонатен отдел на щанда бяха показани различни приложения на успешната система Softline 82, даващи изключителни конкурентни предимства на производителите с голямата си пълнота и отлично качество.
Международната сила на VЕКА бе отново подчертана на панаира с презентация на най-различни системи, произвеждани и предлагани от концерна VЕКА по света.  За успеха на групировката от голямо значение са и специфичните за даден пазар системни решения, отчитащи строителната култура, климатичните и технически дадености на съответната страна. Неповторимият спектър от системи бе отново магнит за посетители от цял свят.

+10
Автор: ВЕКА България
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари