Световната мрежа VЕКA - топ-качество на всички нива

Под панаирното мото „VEKA – мрежата“ фирмата с щанд от почти 1000 м2 в палата 6 ще демонстрира най-високо качество на изделията, конкретни иновации и прицелени в бъдещето продуктови решения.
10.02.2014
VEKA AG
213
veka ag, ПВЦ профили, дограма, щори, Века България
Под панирното мото „VEKA – мрежата“ световният лидер в производството на ПВЦ профили представя конкретни иновации и перспективни решения.
Източник: VEKA AG

На всеки две години се състои панаирът fensterbau/ frontale в Нюрнберг- най-големият и важен международен панаир за бранша за и около дограмата. Като световен номер 1 в производството на качествени профили   VEKA AG ще използва отново тази платформа, за да презентира на специализираната публика от 26 до 29 март представителна извадка от цялия си продуктов спектър. 
Под панаирното мото „VEKA – мрежата“ фирмата с щанд от почти 1000 м2  в палата 6 ще демонстрира най-високо качество на изделията, конкретни иновации и прицелени в бъдещето продуктови решения. Мрежата VЕКА се изразява не само във високото качество на продуктите и силна логистика, но обхваща и близост до потребностите на пазара и с  клиентите, както и широк спектър от мерки за подкрепа на партньорските фирми
Посланието е еднозначно: VЕКА е силен и надежден партньор, който разполага с множество възможности за успешно сътрудничество. Клиентите на VЕКА са част от голяма мрежа и могат по всяко време да разчитат на подкрепа, единственото по рода си качество и международната сила на концерна VЕКА. 
70-мм и  82-мм цялостни системи

VEKA е единственият производител на РVС прозоречни системи, който предлага цялостни 70 –мм и 82-мм системи, обхващащи всякакви детайлни решения.  Плъзгащи врати с повдигащ механизъм, прагове и различни входни врати, включително профили за скриващи крилото пълнежи и различни решения за реновация влизат в портфолиото от системни решения.
Иновативни продукти
Тази година една от новостите на VЕКА ще е системата ARTLINE 82 за фасаден тип остъкляване със скрито крило. Като алтернативна система с множество области на приложения, отговоряща на високи технически изисквания и много голяма степен на полз,а ще бъде демострирана мултифункционалната система SOFTLINE 70 MB.

Ново поколение кутия за вградени щори.

Друг акцент на презентираните новости от системния свята на VЕКА представляват експонатите от новата генерация кутия за вградени щори VEKAVARIANT 2.0. Тя се монтира още по-лесно и има редуциран асортимент от усъвършенствани технически елементи.

Първокласни повърхности
В областта на актуалната тема „повърхности” VЕКА също доказва водещата си роля в иновациите. На панаира ще бъдат демонстрирани резултатите от актуалните разработки и техните практически приложения.

Автор: VEKA AG
Закони Нормативна база Коментари