РОСИМА® ни пренася в света на оградите, габионите и градинската декорация

РОСИМА® е специализирана фирма в областта на проектиране, доставка и монтаж на оградни системи и съоръжения, габиони и градинска декорация.
22.10.2019
Росима
2750
огради, Габиони, оградни съоръжения, Росима
Декорация с габионна подпорна стена
Източник: Росима, www.ogradi.com

РОСИМА® е специализирана фирма в областта на проектиране, доставка и монтаж на оградни системи и съоръжения, габиони и градинска декорация. Фирмата е основана през 1991 година и в нея работи екип от  високо квалифицирани специалисти, които притежават международни сертификати от професионални курсове и обучения в областта на оградите, контрол на достъпа и периметрова защита.


Спортен център във Варна, кв. Дружба     Източник: www.ogradi.com

РОСИМА® е изключителен представител в България на световните лидери в областта на оградните системи и съоръжения: BETAFENCE Belgium, TENAX Italy, LOCINOX Belgium, POLARGOS Poland и XCEL Fence Inc. USA.

Предлаганите от фирмата продукти са с гарантирано високо качество и произход. Произведени са по най-съвременни технологии и с грижа за околната среда. Освен за жилищни зони и къщи, оградите имат и съвсем специализирана насоченост - спортни съоръжения, логистични паркове и складови зони, заводи, офиси, вътрешни преграждания за поточни производствени линии и сървърни зали.


Дейта център на EQUINIX, София     Източник: www.ogradi.com

От 2019 г.  РОСИМА® е представител за България и на шведската фирма TROAX, която е световен лидер в системите за вътрешни преграждания на складове и производствени халета, предпазни огради за машини и поточни линии, сървърни помещения, подземни паркинги, гаражи, мецанини  и т.н. Всички продукти се произвеждат в Швеция и са сертифицирани по европейските стандарти за безопасност и качество. РОСИМА® предлага възможност за проектиране и 3D визуализации на съоръженията, доставка и монтаж на цялата продуктова гама на TROAX, включително врати (крилати, сгъваеми и плъзгащи се), контрол на достъп и т.н.

Порт Бургас, пристанище за насипни товари     Източник: www.ogradi.com

РОСИМА® e единствен оторизиран инсталатор на BETAFENCE продукти в България с признаване на международната гаранция за корозия на материалите.

РОСИМА® предлага на своите клиенти и специализирани услуги свързани с проектиране, доставка, монтаж и следпродажбено обслужване на предлаганите огради и оградни системи. Фирмата разполага с нужните високо квалифицирани специалисти, техника, инструменти и екипировка за най-доброто и квалифицирано обслужване.


Офис сграда 1 в Геритидж парк, участвала в архитектурен конкурс АРХ ИНОВА 2019    Източник: www.ogradi.com

РОСИМА® предлага следните услуги:

 •   Оглед и заснемане на обекта
 •   Транспорт (доставка на материалите до обект  на клиента)
 •   Монтаж
 •   Чертежи, проекти и техническа документация
 •   Монтаж на високоспециализирана техника и електроника
 •  Съдействие при изготвяне на тръжни документи и технически задания
 •   Сертификати и гаранционни карти
 •   Ремонт на огради
 •  Почистване на трасета за огради и изграждане на бетонови цокли и фундаменти
 •  Отдаване под наем на временни (мобилни) огради
 •  Доставка и монтаж на временни мобилни огради
 •  Продажба / обратно изкупуване на употребявани временни огради
   

Спортна площадка на покрива на частно у-ще "Св.Георги", София     Източник: www.ogradi.com

Клиенти на РОСИМА® са всички водещи строителни фирми в България, телекомуникационни компании, заводи, крупни логистични паркове и др. Компанията има изградени обекти на бизнес и административни центрове, жилищни комплекси от затворен тип, хипермаркети, фабрики, производствени цехове, складови бази, хотели, ресторанти, пазари, вилни селища и частни къщи, тенис кортове спортни площадки, стадиони, увеселителни паркове, болници, училища, църкви, овощни градини, лозови масиви, дивечовъдни стопанства, летища, пристанища и други специализирани ограждения.

Габионна стена частна къща с.Лозен      Източник: www.ogradi.com

Автор: Росима
Закони Нормативна база Коментари