Ролетни врати за футуристичен вътрешен дизайн - РАУВОЛЕТ

Независимо дали са поставени в офиса, кухнята или хола, ролетните системи за шкафове, впечатляват със своя дизайн, високо качество и лесна употреба.
14.07.2014
Рехау България
265
рехау, интериорен дизайн, РАУВОЛЕТ, роленти врати, врати за мебели
Рауволет предлага ролетни врати, перфектно съчетани една с друга
Източник: REHAU

Независимо дали са поставени в офиса,  кухнята или хола, ролетните системи за шкафове, впечатляват със своя дизайн, високо
качество и лесна употреба.

Чрез системите РАУВОЛЕТ, семейството на РЕХАУ се увеличава с още един важен член. Тези ролетни врати поставят визуалeн и дизайнерски акцент върху желаната част от мебелите.

Клиентите разполагат с възможността да експериментират тук:
RAUVOLET е достъпен в екструдиран цветен дизайн, с плосък печат, с
акустична функция, както и в метален или стъклен модел. Стандартната гама Рауволет предлага ролетни врати, перфектно съчетани една с друга, за получаване на индивидуалният дизайн на вътрешното пространство, което искате да обзаведете по поръчка.

Ролетните системи на РЕХАУ Ви предоставят свободата, която Ви е необходима при обзавеждането на офиса, кухнята, всекидневната и дори и банята. Можете да разчитате на нашите ролетни врати за мебели, във всички ваши проекти за интериорен дизайн.
Персонализираният дизайн и функционалността на продуктите са основните им качества. Множеството възможности, които са достъпни при дизайна на ролетни врати също представляват голямо предимство.

Можете да избирате измежду 5 основни гами: акустика, стъкло, метал и две пластмасови гами, които съдържат различни декори, най- популярният от които е алуминият, благодарение на сполучливият си дизайн и голямата прилика между пластмасовите ламели с цвят алуминий и истинските алуминиеви врати.
Основните размери от ролетни врати PVC тип Е23, които са винаги в наличност са два от най-често поръчваните: 600х1000мм и 600х1500м.
Тези два размера предлагат гъвкави решения за всякакви дължини и височини, благодарение на възможността за рязане на водачите и пригаждането им към по-специфични шкафове с нестандартни размери.
Като допълнение към широката гама материали идва и конфигуратора, който се използва за по-специфични проекти, където стандартните комплекти не са подходящи. След въвеждане на размерите на шкафа, конфигуратора изработва точен списък с необходимите елементи за Вашия шкаф плюс 3D скица , която дава реална представа как ще изглежда крайният резултат.
Сбъднете и най-смелите си мечти с Рауволет и екипа на РЕХАУ.
За повече технически данни и инструкции за монтаж, можете да посетите нашия сайт.

+2
Автор: Рехау България
ECO LEADER PROFESSIONAL- Матова емулсионна боя с отлична покривност, мека на допир повърхност

Идеална за основи от гипскартон, с висока механична устойчивост и плътно матово покритие, което скрива леки неравности на основата. Екологична интериорна боя с високи стандарти и отлично качество.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари