Рока България представи Новости 2012 в банята.

Рока България представи Новости 2012 – продукти с високо качество, дизайн и икономия на вода на достъпни цени, както и нови концепции и технологии в банята.
25.04.2012
Рока България
297
roca, баня, Новости 2012, ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ, fayans
Сериите PHOENIX, IRIS и DALIA, които пестят до 50% вода.
Източник: Рока България

•    Новости 2012 на Рока България са представени в обновената експозиция на корпоративната изложбена зала Експо Баня София, на бул. Мария Луиза 16, която от 26 април 2012 г. отваря врати за посетители.
•    Новите предложения и продукти от марките Roca и Fayans могат да се закупят от дистрибуторската мрежа на компанията в цялата страна.

Традиционно, всяка пролет Рока България АД представя новостите в света на банята, които допълват широката продуктова гама на глобалния лидер Roca и родната марка Fayans. Тази година, събитието бе на  25 април в Експо Баня София (корпоративна изложбена зала на Рока България), бул. Мария Луиза 16 (бивш магазин София). Присъстваха представители на медиите, архитекти и интериорни дизайнери, и партньори на компанията.
„Миналата година обещахме, че всеки българин ще може да има баня Roca, и спазихме обещанието си”, казва по повод Новости 2012 Веселин Симов, прокурист и мениджър Маркетинг и продажби на Рока България.
Фокус на новостите са дизайн и високо качество на достъпни за българския потребител цени. На нови, по-ниски цени се предлагат някои продукти от познатите серии Victoria и Nexo на марката Roca. Серия Victoria е допълнена с нови продукти сред които правят впечатление новите мебели за баня и новите термостатични смесители Victoria-T.

Изборът на продукти и възможни комбинации е голям и на практика, дава възможност да бъде обзаведено всяко пространство, при това на изключително изгодни цени.
За улеснение на потребителите, Roca предлага и пакетни предложения. Например, можете да оборудвате банята си с моноблок и умивалник от серията Victoria само за 339 лв. с ДДС!   
Като глобален лидер, Roca продължава да работи за иновации, нови технологии и решения за банята.

Малко след представянето на големите международни изложения, компанията предлага на българския потребител:

Clеan Rim the Gap – тоалетна чиния без обичайния ринг, а с ръб, който се почиства лесно. Как става измиването, при това, само с 2 л вода? – Елате и вижте в Експо Баня София!

Hybrid - новото поколение хибридни смесители, които според избора на потребителя функционират като конвенционални или като електронни.

Innova radio
– огледало за баня с функция радио и още ...

Amberes
– решение за стоящ умивалник със смесител, който може да монтирате в средата на помещението

Hide & Seat
– елегантно душ пространство със седалка и удобно място за съхранение на вещи
Смесителите L90 и L20 и техния иновативен дизайн.
Българската марка Fayans, станала нарицателно за санитарен порцелан, също изненадва с развитие на нови технологии и интересни решения за банята.
Фабриката в Каспичан, основана в далечната 1919 г., днес е част от световния лидер Roca и е една от най-модерните в Европа за производство на изделия от санитарен порцелан. От 2005 г., фабриката на Рока България в град Каспичан е сертифицирана за система за управление на качеството по международния стандарт ISO 9001:2008, а от 2009 г. притежава и сертификат ISO 14001:2004 за въведената система за управление на околната среда. Fayans предлага висококачествени продукти за баня, но преди всичко цялостна концепция за банята.
Потребителят може да избере цялостно обзавеждане в един общ стил – от умивалник, тоалетна чиния или моноблок до смесителни батерии, вана или душ кабина, мебели и аксесоари.
Тази година, изненадата е новият моноблок Mira Compact с механизъм 4,5 / 3л.. Той е единствен в своя ценови клас (струва само 139 лв) и е много подходящ дори за малки бани (заема само 60 см). С него едно четиричленно семейство може да спести приблизително 1000 литра вода на месец.
Новите мебели Neo Plus са елегантни, компактни, водоустойчиви, с лесен монтаж. Те са на модулен принцип. Опаковани са на малки пакети и могат да се транспортират с лек автомобил. Подробната инструкция за монтаж, която включва и видео, позволява мебелите да бъдат монтирани с лекота, единствено с помощта на отверка и гумен чук, без допълнителни разходи за услуги на специалист по монтажа.
Fayans предлага и още по-голям избор на умивалници за мебели и за монтаж върху плот с разнообразен дизайн и изгодни цени, които започват от 45 лв.
Гордост и отговорност на Fayans, най-достъпната родна марка за санитарен порцелан, e програмата „Обичаме България! Пестим вода!”.

Стикер с това лого ще откриете върху смесители от сериите PHOENIX, IRIS и DALIA, които пестят до 50% вода. По-малкото потребление на ресурса не се отразява на качеството при употреба. Освен това, смесителните батерии Fayans са удобни и ергономични, и гарантират надеждно използване най–малко 5 години, през които марката предоставя фабрична гаранция. Нов продукт с логото „Обичаме България! Пестим вода!” е и Block Mira Compact.
Марката Fayans продължава работа по нови екологични продукти за банята. „Предизвикателство е да въвеждаме нови технологии и едновременно да предлагаме ниски цени на продуктите, като гарантираме високо качество. Екипът на компанията е горд, че с продуктите Fayans може да предложи най-доброто съотношение качество / цена на българския пазар.”, заявява Веселин Симов, прокурист и мениджър Маркетинг и продажби на Рока България.
Информация за новите предложени за 2012 г. на Рока България може да намерите в Изложбения център Експо Баня София, бул. Мария Луиза 16; на интернет страниците на марките Roca, www.bg.roca.com и Fayans, www.fayans.bg, в дистрибуторската мрежа в страната и в приложените тук файлове.

+18
Автор: Рока България
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
PIATRAONLINE

Първият възхитителен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България - мрамор, травертин, гранит, варовик и др. Генерираме вдъхновение за Вашия интериор и екстериор!

http://piatraonline.bg/
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари