Решения за керамични стени и покривни системи

Винербергер и Тондах отново ръка за ръка на есенното издание на Стройко 2000
15.10.2013
Винербергер ЕООД
6
керамични блокове, wienerberger, todach, керемиди, porotherm 38 n+f hi
Отново под един покрив Винербергер и Тондах
Източник: Винербергер ЕООД

От днес посетителите на есенното издание на Стройко 2000 ще могат отблизо да се запознаят с новостите в продуктите и услугите на Винербергер и Тондах, да зададат своите въпроси и да поставят своите проблеми. 

„Винербергер и всички фирми от групата на Винербергер предлагат цялостни решения за построяването на един дом, а не просто тухли, керемиди, тръби и настилки“. Така инж. Цанко Миланов представи двете фирми Винербергер и Тондах, които участват отново под един покрив на нарочна пресконференция на организаторите на изложението Стройко 2000.

Като дългогодишен партньор в изложението Стройко – още от създаването на българския клон – Винербергер винаги се стремила да бъде близо до своите клиенти и да предложи не просто тухла, а цялостно решение, съпроводено от технически консултации, гъвкави обучения и всеобхватен сервиз, дори и в следпродажбения сервиз.

Придобиването на фирми като

  • Земелрок (решения за настилки и ландшафтна архитектура),
  • Пайплайф (пластмасови тръби),
  • Щайнцойг Керамо (керамични тръби)
  • и дяловото участие в Тондах (керамични керемиди и аксесоари за покривни системи)

е ясен знак, че Винербергер вижда потенциалите на пазара и се ориентира според нуждите му. Вслушването в пазара е показано и чрез новите продукти, разработени от компанията. 

Най-новият продукт на Винербергер - Porotherm 38 N+F Hi – засега единствената възможност да се изгради дом с монолитни керамични стени и да се изполват всички естествени свойства на глината – дълговечност на материала, акумулираща способност и естествено регулиране на микроклимата е звездата на продуктовата палитра на фирмата. Всички решения за стени на Винербергер са разработени спрямо трите основни изисквания към един строителен материал, залегнали в цялостната стратегия на компанията - здравословност и екологичност, икономичност и енергийна ефективност.

За повече информация:
 www.facebook.com/wienerberger.bg

Автор: Винербергер ЕООД
Закони Нормативна база Коментари