Разговор на четири стени

Едно от най-големите предимства на иновативната боя Escreо е, че може да се нанесе на всяка гладка повърхност, независимо къде се намира тя.
12.04.2017
Escreo
608
стена, цветови нюанси, боя escreo, бяла дъска, състав на боята
Стена за писане, покрита с иновативната боя Escreo
Източник: Escreo, www.escreo.com

Найден и Виктор получават нова задача. Поръчано им е да изготвят PR кампания за следващия сезон на популярен телевизионен сериал. Срокът е две седмици. Програмата им е натоварена, кафето е на привършване, а проектът изисква постоянна комуникация. За щастие, идеите им са предостатъчно, за да отсеят най-доброто сред тях.

Първата стъпка е разписване. За целта Найден нахвърля цялата налична информация, с която двамата с колегата му разполагат за сериала. Към нея добавя и няколко идеи. Не използва нито лист, нито скицник, нито дори цяла тетрадка. Използва стената. Тя е покрита с Escreo – иновативна боя, която превръща всяка гладка повърхност в бяла дъска от ново поколение. В следващия час Найден използва комплект маркери, за да разпише всичките си идеи така, че колегата му да ги вижда по всяко време. След кратък размисъл изтрива по-скучните с помощта на дунапренова гъба. За оформянето на идеите му помага и цветът на стената – син, стимулиращ продуктивността и креативността.

Иновативната боя  Escreo се произвежда на водна основа, което й позволява да бъде всеки цвят от RAL гамата. В добавка към нея е избрал оранжева рамка от PVC фолио, която да придаде завършеност на проекта. Пък и защото това са любимите му цветове.

В другия край на стаята Виктор се е съсредоточил върху дизайна. Принтирал е снимки на брошури, билбордове и онлайн публикации, за да открие повтарящи се елементи, които биха могли да му послужат в настоящия проект. Прикрепил ги е с неодимови магнити отново към… стената. Тя също е боядисана с Escreo, но под нея има и Magnitoспециално покритие, което служи като магнитна дъска. Виктор използва празното пространство, за да нахвърли няколко бележки, след което сяда пред компютъра и се залавя за работа.

След няколко ни двамата решават да опреснят познанията си за сериала. Заделят един следобед и си пускат подбрани епизоди на офисния проектор. Не им е нужен екран. За целта използват стена, покрита с Escreо боя с матово покритие. Която, освен всичко друго, е във формата на телевизионен екран.

Да, Escreо може да бъде във всяка форма, която пожелаят. Между сцените стават и записват по някое наблюдение или идея върху самия „екран”. Но скоро се увличат и вместо това си приготвят пуканки.

В рамките на тези две седмици Найден и Виктор често използват и четвъртата си повърхност. Чудите се какво е по-специалното в нея? Тя е самото им бюро. Едно от най-големите предимства на иновативната боя Escreо е, че може да се нанесе на всяка гладка повърхност, независимо къде се намира тя. Стените, пода, колоните, мебелите или вратите – нищо не представлява пречка.
Две седмици по-късно планът е завършен и предаден за одобрение. На Найден и Виктор им предстои малко заслужена почивка. А през това време стените ще очакват следващия голям проект.

Технически характеристики на боя Escreo:


  • време на полагане - за стандартен размер от 2 кв.м. повърхност са необходими около 2 часа (10-15 мин. на кв.м. за една ръка);
  • време на съхнене - 4-6 часа​, може да се използва 3 дни след полагане на боя Escreo​;
  • каква да бъде основата на полагане - гладка повърхност без пукнатини или неравности​, най-често се използва като основа латекс​;
  • как се поддържа стената - ​важно е да не се използват перманентни маркери, а само маркери за бяла дъска; Escreo предлага и спрей за по-дълбоко почистване​;
  • цветови нюанси - всички цветове от RAL гамата;
  • разход на боя на кв. метър - 240 мл/кв.м​; Escreo предлага различни разфасовки спрямо изискването на клиента, като в комплекта получавате точното количество боя за Вашата повърхност​;
  • необходими аксесоари за ползване на стена, покрита с боя Escreo - ​​използват се всякакви аксесоари за бяла дъска, Escreo работи с най-добрите продукти на пазара и предлага всички необходими аксесоари за най-добро използване на повърхността;​
  • състав на боята​ - боя на водна основа, в 2 компонента, с ниско съдържание на ЛОС, създадена с грижа за природата;​


При допълнителни въпроси, моля свържете се с Елена Николова: тел. 0883 337 390   e-mail: elena@escreo.com

+7
Автор: Escreo
Закони Нормативна база Коментари