Пътуване до Виена с посещение на пасивни сгради.

На 8, 9 и 10 ноември за десети пореден път ще се проведат Международните дни на пасивните сгради. На тези дни сгради от цял свят, построени по стандарта Passivhaus ще отворят врати за посетители, спец
14.10.2013
Energy + International Ltd
300
energy + internation, Бохемия, пътуване до Виена, пасивни сгради
Най-голямата пасивна сграда във Виена - офиса на Райфайзен банк
Източник: Energy + International Ltd

Уважаеми Колеги,
Бихме искали да Ви съобщим, че съвместно с туристическа агенция " Бохемия" организираме пътуване до Виена с посещение на пасивни сгради.
На 8, 9 и 10 ноември за десети пореден път ще се проведат Международните дни на пасивните сгради. На тези дни сгради от цял свят, построени по стандарта Passivhaus ще отворят врати за посетители, специалисти и последователи.
Наш специален водач във Виена ще бъде инж. Гюнтер Ланг, сертифициран дизайнер на пасивни сгради и CEO на Ланг Консултинг във Виена. Инж. Ланг също така е съосновател заедно с д-р Волфганг Файст на Passivhaus Австрия. Ще имаме възможност да посетим жилищни сгради, студентско общежитие и офис сгради, построени по стандарта Passivhaus. Площта на тези сгради варира от 2000 до 30 000 кв. м.
Ще се пътува с автобус и екскурзовод на "Бохемия". Тръгването ще бъде на 6 ноември в 12:30 часа от площад Александър Невски. Нощувките ще бъдат както следва: Белград (1 нощувка), Виена (3 нощувки) и Будапеща (1 нощувка). Цена на екскурзията: 659 лева. Подробната програма може да видите на този линк.
Ако желаете да пътувате с нас до Виена е необходимо да ни изпратите имейл с имената и броя на пътуващите на office@eplusinternational.com най-късно до 20 октомври, 2013. На тази дата трябва да заявим броя на желаещите. Плащането ще става след 24 октомври в офисите на туристическа агенция "Бохемия" или в тяхната онлайн система.

арх. Гергана Барабонкова LEED AP
Energy + International LtdPassive House Design, Education, Consultancy, Energy Efficiency, and Sustainable Design
Telephone Sofia, Bulgaria: +359 2 489 1484
GSM: +359 882 437 378
Email: office@eplusinternational.com

+1
Автор: Energy + International Ltd
Закони Нормативна база Коментари