Първи пролетен салон на програмата „МОЯТА КЪЩА”

Днес в Банкя ще се проведе първия пролетн салон на ПРОГРАМА „МОЯТА КЪЩА”. Откриването е от 18.00 часа вБанкя,ул."АлександърСтамболийски"№10.
22.04.2016
www.ka6tata.com
111
Моята къща, строителство на къщи, проект къща, moiatakashta.com
Откриването е от 18.00 часа в гр.Банкя,ул."Александър Стамболийски"№10
Източник: c

Днес в Банкя ще се проведе първия пролетн салон на ПРОГРАМА „МОЯТА КЪЩА” Откриването е от 18.00 часа в гр.Банкя, ул."Александър Стамболийски"№10.

Всички, които желаят да се сдобият с нов дом, могат да посетят Арт центъра в града от 23 до 30 април.

Програмата „Моята къща" предлага нов модел за бъдещите собственици на еднофамилни къщи. Тя дава възможност сами да направите своя избор на всичко едновременно - проект, строителство и крайна цена. Програмата е осигурила шоурум с над 100 съвременни къщи, представени с изложени  готови макети, 3D визуализации и архитектурни проекти. В шоурума имате възможност за оглед и сравнение на моделите и консултации по всички въпроси.

Индивидуална отговорност към всеки клиент и пълен сервиз от самото начало. Детайлно проектиране и строителство, подробно описание на всички строителни работи. Ясни отношения, както и фиксирани цена и срок. 

Къщите са с площи от 80 до 220 м2 (първа група)  и от 220 до 360 м2 (втора група). Архитектурното многообразие съдържа седем стилови дизайнерски линии - изразители на класическа, модерна, елегантна, ексклузивна, романтична и средиземноморска  рустикална архитектура.

Всички над 100 модела къщи  са представени с гарантирана крайна цена. В случай на желание могат да се извършват промени в планове, избор на материали, съответно и цена. Влагат се най-качествените материали на европейски производители със заводи в България. 

Срокът за изпълнение на сградите е 10 месеца от началото на строителния процес. Програмата осигурява всички формалности от одобряване на инвестиционния проект и получаване на разрешение за строеж до въвеждане на сградата в експлоатация.

Програмата гарантира високо качество на изпълнението и материалите. Постоянните Партньори на програмата са заводите в България на утвърдени европейски производители - WEBER, WIENERBERGER, REHAU, IDEAL STANDARD, BRAMAC, HÖRMAN, HELIOS METAL CENTRE,HOVAL BULGARIA, CERAMICA SANT'AGOSTINO и други.

Автор: www.ka6tata.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
GEL AD AQUA безцветнен лак в 12 готови нюанса

Лак гел за импрегниране на дърво на водна основа. Тиксотропна смес от акрилни емулсии и восъци. Създава водоустойчива повърхност, като в същото време позволява на дървото да диша. Придава кадифено покритие. Готов за употреба гел, не пръска при полагане. Предпазва дървото от дървесен червей, гъбички и плесен. Съдържа абсорбенти за ултравиолетови лъчи и влажност.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари