Професионалистите се доверяват на вътрешни бои с марка STO

На обекти с големи обеми и кратки срокове изискванията за качеството на използваните материали са много високи.
14.07.2012
ШТО БГ ЕООД
8
интериорни бои, sto, дисперсна боя, интериор, качествени бои
Sto предлага решения за помещения с висока въздушна влажност.
Източник: ШТО БГ ЕООД

На обекти с големи обеми и кратки срокове изискванията за качеството на използваните материали са много високи.
Там не трябва да има проблеми, като например: боя на "ивици", боята не покрива или просто има преразход на материал. Важен показател е и лесното полагане. Важно е да се отбележи липсата на оплаквания по време на последващата експлоатация обектта. Това е така, защо строителите са професионалисти  и избират материали, които са преминали строг контрол на качеството и отговарят на стандартите, които дават увереност в получаването на крайния резултат. Професионалните бои на немската компания STO са именно такива материали и тяхното качество ценят истинските строители по света. Фирмата произвежда широка гама от интериорни бои висок клас.

StoColor Opticryl - Дисперсна боя с висока покривност за вътрешна употреба.
Мат, сатенмат, сатен и гланц - устойчиви на мокро изтриване клас 1 по BS EN 13 300. Всички бои от групата на StoColor Opticryl се характеризират със следните качества: Висока степен на белота, устойчивост на абразия, отлична покривност, устойчивост към дезинфектанти, без съдържание на разтворители и пластификатори, TÜV сертификат за качество, не съдържат вещества, способстващи образуването на "черни петна" (отлагане на прах и сажди по стените)
Подходящи за помещения за производство и съхранение на хранителни продукти, помещения с висока въздушна влажност.

StoClimasan Color - Активна интериорна боя с фотокаталитично действие
StoClimasan Color съдържа специални добавки (VLC - Visible Light Catalysts), които се активират под влиянието на директна светлина като разбива кристалните решетки на вредните органични вещества и миризми на малки безобидни съставни части – пречиства въздуха под влияние на светлина, премахва миризми. Този процес продължава докато има достатъчно светлина ( естествена и изкуствено вътрешно осветление ). 
Препоръчва се за употреба в жилищни помещения, спални, кухни, както и в хотели, ресторанти, болници, училища и помещения, предназначени за пушене.

StoColor Puran Satin - Водоразтворима, двукомпонентна полиуретанова боя.
Сертифицирана за използване в здравни заведения, сатен. Устойчива на дезинфектанти и алкохол-съдържащи съединения, слаби киселини, минерални горива и смазочни материали. Принадлежи към група В1 (трудно запалими материали). Всички от горепосочените свойства я правят идеална за повърхности, изложени на много високи механични натоварвания: клиники, болници, лаборатории, трапезарии и кухни, бани, тоалетни, коридори и др.

StoColor Basic - Физиологично безвредна дисперстна боя, мат.
Висока степен на белота. Без химически разтворители, пластификатори и вредни примеси.TUV- сертификат за качество. Не съдържа добавки водещи до потъмняване на материала. Устойчива на мокро изтриване клас 3 по BS EN 13 300.

Всяка материя или енергия е безцветна. Единствено в мозъка на човека цветът е сетивно възприятие. Тази двойственост на възприятието, естетическите аспекти на архитектурния дизайн и в съответствие с принципа за цветовия оттенък ( от бяло до абсолютно черно ) Sto създава StoColor System в над 800 цвята.Тя се основава на цветовите отенъци на човешките емоции и чувства, а не на стриктна колориметрия. И все пак Sto не се ограничава в собствената си цветова система, а работи по почти всички съществуващи цветови системи, като NCS, Pantone, RAL, британския стандарт и т.н.

По-горните материали са само малка част от това, което предлага Sto. Не забравяйте, че при закупуване на кофа с боя или мазилка не плащат за самия материал, a за боядисани стени и таван, т.е. за крайния резултат, който ще ви помогнем да постигнете с опита на Sto.

За контакти:

ШТО БГ ЕООД
Мариана Илиева - управител

София 1618
бул. Бъкстон 40
тел.: 02 8567022,
моб.: 0879  999 920
stobg_m.ilieva@abv.bg

+12
Автор: ШТО БГ ЕООД
Закони Нормативна база Коментари