Проектът Mirrorland на ATG Design е победител на международен конкурс за интериорен дизайн

На международния конкурс за интериорен дизайн International Property Awards проектът Mirrorland на ATG Design спечели отличието за Европа в категорията “Show Home Residential Apartment”. Още два български проекта също спечелиха награди на световни конкурси – вижте кои са те.
05.03.2021
студио ATG Design
370
конкурс за интериорен дизайн, студио ATG Design, проект Mirrorland, проект Naturalista
Проектът Mirrorland на ATG Design спечели отличие в международния конкурс за интериорен дизайн International Property Awards
Източник: www.atg-design.com

На международния конкурс за интериорен дизайн и недвижими имоти – the International Property Awards дизайнерски апартамент от България бе отличен за най-добър в Европа. Проектът Mirrorland спечели първо място в категорията “Show Home Residential Apartment”, след като само два месеца по-рано бе отличен като най-добро предложение в дисциплината за България.

Това е поредното признанние за българско студио за архитектура и интериорен дизайн в последните няколко месеца. В края на 2020 г. проектът Mirrorland и неговият луксозен апартамент близнак - Naturalista, грабнаха 5-звездни отличия за най-добри интериори в България на престижните the European Property Awards 2020-2021, а функционален дом, разположен в центъра на София, получи награда от BigSEE Interior Design Awards.


Проектите - победители в международни конкурси     Източник: www.atg-design.com

И трите проекта са дело на ATG Design – едно от водещите български студиа за архитектура и дизайн. Проектите са най-високо оценени за България, а Mirrorland успя да спечели приза и на континентално ниво. Експертно жури от 80 професионалисти в сферата на недвижимото имущество и дизайна разпознават проектите на ATG Design като най-отличителните с фокус върху качеството на услугата и дизайна, иновативността на интериорните решения, оригиналност на концепцията и устойчивост.
 
Екипът на студио ATG Design     Източник: www.atg-design.com

„Това е много силно признание от професионалната общност на международно ниво и вярвам, че ще утвърди качеството, оригиналността и функционалността на решенията, които ATG Design имплементира.“
– коментира отличията основателят на студиото арх. Радосвета Попова.


Проект MirrorLand     Източник: www.atg-design.com

MirrorLand – Best in Europe в категорията „Residential Interior Show Home“
5-звезден победител в категория „Residential Interior Show Home” Bulgaria, The European Property Awards

MirrorLand впечатлява с мащаба на огледалните повърхности и елегантни витрини. Изключително стилен, интериорът преплита не само в една точка нюанси на кафяво и сиво – както чрез комбинацията на кожа и текстил, така и тази на дърво и гранитни плочи, наподобяващи мозайка. Бялото е силен контрапункт, който внася светлина и свежест, а акцентни са тюркоазът и розово-златистото.

Naturalista – 5-звезден победител в категория „Residential Interior Apartment”, The European Property Awards
Авторска концепция на арх. Ивета Попова, наречена “Naturalista”, за модерен интериор на партера в затворен жилищен комплекс в София показва изискан вкус към подбраните материали, стилна функционалност и елегантно намигване за сценографски усет в съвременното осветление. Дизайнът изпъква със силното присъствие на дърво, вълна и кожа, а топлината на дървените стенни обшивки и матираните метални детайли контрастират на гладкия и свеж мрамор, допринасяйки за уюта на дома. Благородните материали имат щедро участие в цялостната композиция.


Проект Naturalista     Източник: www.atg-design.com

Интериорът на Naturalista e носител също така на първа награда за частен интериор в годишните награди "Къща на годината" 2019 на сп. "Идеален дом", както и номинации на German Design Awards 2020 в категория „Интериор“ и номинация за най-добър частен интериор в Dibla Design Awards.

Жилищата Mirrorland & Naturalista са собственост на брат и сестра, които се обръщат към арх. Ивета Попова и екипа на ATG Design, за да направят от нула до ключ интериорните проекти на бъдещите домове. Резултатите са впечатляваща комбинация от лукс и уют от една страна, и функционалност и стил – от друга.


Проект Starbucks     Източник: www.atg-design.com

Starbucks – Big SEE Interior Design Award winner
Aпартаментът в центъра на София, чийто проект носи наименованието “Starbucks”, изпъква с функционален и минималистичен дизайн. Той е селектиран сред най-добрите в категория „Интериорен дизайн“ от платформата BigSEE и спечели наградата за 2020 г. Това е функционален дом, разположен в центъра на София, предназначен за дом на младо семейство. Интериорният проект и архитектурното обновяване на мястото е създадено от ATG design. Основните цветове са сиво и бяло с акцентни цветове на зелени и тюркоазени нюанси. Водещите материали са мрамор - за подови настилки и кухненски детайли; дърво - за маси, рафтове и детайли; вълна - за килим и детайли; кожа - за диван и детайли.

И трите наградени апартамента носят собствен дух и характер. Не случайно те са част от видео поредицата My Perfect Home, която ATG Design стартира през 2019 г. като начин да представи своите завършени проекти.

В своята работа екипът на ATG Design обединява дългогодишен опит с иновации, артистично творчество и непрекъснат импулс към съвършенство, което води до уникални и изтънчени дизайни. Това не остава незабелязано за международните професионалисти.

 

Закони Нормативна база Коментари