Продукти за декорация за всяка зона на дома

Интериорни декоративни бои и мазилки от Анжели Титан ЕООД
15.05.2015
Анжели Титан ЕООД
466
интериор, декорация, интериорни бои, интериорни мазилки, Анжели Титан ЕООД
Продуктите за декорация за стени на Osaka са богати, ярки, вдъхновени от природата.
Източник: www.angeli-bg.com

Стените са съществен елемент от интериора  и заедно с настилките, осветлението  и мебелите създават уют и неповторимо излъчване на всеки дом. Затова трябва да обърнем особено внимание при избора на бои: освен  постигане на хармоничните цветови съчетания, важно е и вида на боята, както и качеството, и цената.

В момента на българския пазар има богат избор от декоративни интериорни бои. Освен български производители на нашия пазар присъстват и водещи чуждестранни компании  чрез свои търговски представители.

Пример за такова успешно сътрудничество е фирма Анжели Титан ЕООД, която е официален представител на испанската фирма за декоративни бои TITAN и от години предлага на българския пазар тези изключително ефектни и качествени бои.

„Качество, иновации и услуги” е философията на TITAN Industries от създаването на компанията в началото на XX век и останала валидна до днес - 100 години по-късно. Днес  TITAN Industries е лидер в Испания в производството на декоративни бои за дома и индустриални бои и мазилки, като отговаря на нуждите както на професионалистите така и на крайния потребител.

В своята производствена дейност TITAN Industries се ръководи от идеята за опазване на околната среда , затова крайните продукти са със сертификати за качество и екологичност AENOR и  ISO9001.Приоритет на фирмата е не само непрекъснато подобряване на продуктите и производствените процеси, но специален акцент има върху рециклирането на използваните материали.

Линията TITAN Decoration се състои от широка гама от продукти за декорация на всяка зона на дома.

В някои от сериите боята съдържа  фини лъскави частици, които създават красота и блясък  на стените. Такава е TITANLUX Ideas Texturas mica – декоративна матова боя. Предлага се в прозрачна база, която се оцветява с TITAN toner в различни цветове, а релефната й текстура и фини лъскави частици създават  един бляскъв и уникален завършек.

Colourflakes.Tintoretto Multicolour Effect  е декоративна боя с цветни частици и релефна структура, за получаване на многоцветен ефект.

Други бои са специално създадени за постигане на различни декорации със старинен ефект, в зависимост от използваните инструменти. Такива са матовата декоративна боя Tintoretto Efecto Tierras , както и декоративната шпакловка Antica Stucco.

За получаване на повърхност, наподобяваща Венециански мрамор или други декоративни ефекти трябва да се използва Estuco Veneciano – декоративна шпакловка на основата на акрилатни смоли.

Calce Stucco е декоративна шпакловка с фини частици слюда, чрез които се получава гладък или релефен ефект. Повърхността може да бъде матова, но може и да се полира, за да се получи лъскав ефект.

Special Effect Varnish е матова глазура на водна основа, която се нанася върху боядисани вече повърхности,  а целта е да се постигнат разнообразни декоративни ефекти.

За любителите на модерната визия на интериора се предлага декоративна боя с метален ефект – TITANLUX Ideas Metallized.Може да се прилага върху шпакловани стени, дърво или метални повърхности, а цветовете са разнообразни: перлен, сребрист, злато, старо злато, бронз, мед и черен.

Анжели Титан ЕООД е официален представител и на испанската компания Осака SA – производител на декоративни бои и мазилки, грундове и пълнители, лакове за защита, лепила и добавки за рисуване от 1984 г. Продуктите са с отлична покривност, добра плътност и нисък разход за кв.м.

Осака SA е производител с ангажимент към околната среда. Доказателство за това е Сертификатът на Green Energy, който  свидетелства, че  Осака SA консумира 100% електроенергия от възобновяеми източници или високоефективна когенерация.

Декоративните бои и мазилки на Осака SA отговарят на най-високите стандарти за качество и дълготрайност на цветовете. Продуктите са богати, ярки, с много декоративни ефекти и модерни цветове, вдъхновени от природата като: Графит, Венге, Бордо, Крема и др.

Ето и някои от най-популярните продукти на Osaka SA за декорация на стените:
Една от най-новите разработки на фирмата е колекция Stucco – варово-гипсова мазилка от ново поколение. Състав на базата на полимерни микросфери, специални добавки и минерални пълнители, които придават уникални свойства като: висока непрозрачност и запълване; позволява работа само в 2 ръце и т.н.

Декоративни бои и мазилки, имитация на къмък:

Stucco Mitiko
е декоративна шпакловка на варова основа, имитация на мрамор. Устойчива на износване и мухъл.
Efecto Granito е декоративна боя със сатенени отблясъци, перфектна имитация на камък.
Efecto Microcemento е модерна мазилка за стени и тавани, имитация на камък тип Roca или цимент с бетонов ефект, лесна за полагане.
Genesis е декоративна боя, имитация на гранит. Устойчива на миенe, може да се полага и върху камини.
Efecto Microcemento е декоративно покритие за постигане на модерен завършек с тенденция на имитация на камък тип Roca или цимент с бетонов ефект. Това е една модерна мазилка, лесна за полагане разработена за стени и тавани. 


Продукти за декорация, съдържащи фини частици:

Atmosphere
е декоративна боя с цветни частици, която се нанася лесно само с четка, в 11 цвята, готови за употреба. Подходяща за помещения в модерен стил.
Madreperla – декоративна боя с цветни частици. За постигане на по-съвременен перлен ефект.
Siroco Multicolor е боя с фини цветни песъчинки, създаващи многоцветен декоративен ефект.Предлага се в 8 цвята, готови за употреба.
Siroco е декоративна боя с голяма здравина, за модерна декорация. Може да се нанася с ръкавицa, с кръгообразни движения или с четка с диагонални линии.

Продукти за декорация с ефект металик:

Damasco
е декоративна мазилка ,която позволява да се постигне финално покритие като копринено кадифе. Благодарение на нейните интерферентни пигменти и минерални частици осигурява оптимална обработка за постигане на желания ефект. 
Efecto Perlado е материал, с който се постига пясъчна имитация с метален перлен ефект. 
Efecto Oxido е декоративна боя, която създава ефекта  на оксидиран метал. Предлага се във вариант Мат и Металик.
Supreme Colours е боя на водна основа с ефект металик. Може да се нанесе плътно или с декоративен инструмент за получаване на нежна перлена декорация.
Aquamarina е декоративна глазура на водна основа, която позволява много и различни покрития в зависимост от използваните инструменти и повече от 30 минути отворено време за работа.


Боите, наподобяващи декорациите, използвани в дворците през Ренесанса са много ефектни със своя класически, състарен ефект: Може да избирате между Antiguas Tierras Florentinas  и Coral – декоративна боя с фини бели частици. Покритието е здраво и устойчиво на миене.


За създаване на романтична и уютна ретро атмосфера изберте Fantasia – акрилна декоративна боя, която се нанася бързо и лесно, само с ръкавица.

В магазините на Анжели Титан ЕООД в София и страната клиентите могат да избират между 6000 цвята  от декоративните бои и мазилки на испанските производители  TITAN и  Осака SA. Фирмата предлага и професионални инструменти за декорация на френската компания L’OUTIL PARFAIT.

Макар че някои от боите се нанасят лесно и бързо само с четка или ръкавица, ако не сте сигурни, че ще декорирате качествено стените на вашия дом, то тогава се доверете на професионалисти-декоратори, за да останете доволни от крайния резултат….


 


 

+6
Автор: Анжели Титан ЕООД
Закони Нормативна база Коментари