Програма „Винербергер ПАРТНЬОР“

Винербергер ЕООД винаги се е стремила да бъде близо до своите клиенти и да изгражда дълготрайни и ползотворни връзки с тях.
18.06.2012
Винербергер ЕООД
117
тухли, Винербергер, wienerberger, керамични блокове, Програма "Партньор"
Програма „Винербергер ПАРТНЬОР“
Източник: Винербергер ЕООД

В тази връзка от началото на юни 2012 г. Винербергер ЕООД стартира програма „Винербергер ПАРТНЬОР“, която ще бъде насочена към строителни фирми, бригади или самостоятелни майстори и зидаро-мазачи, ползващи продукти за зидария.
 
Целта на програмата е да им даде възможност да се запознаят с продуктите на компанията и ползите от тяхната употреба чрез информационни материали, лични срещи, консултации и обучения с представители на компанията.
 
Кой има право да участва?
Право на участие имат всички физически лица, които пребивават на територията на Република България, навършили 18 години и притежават дееспособност съгласно разпоредбите на действащото право да сключват сделки от свое име и за своя сметка със собствените си действия и развиват професионална дейност в областта на строителството;
Участието в Програмата е обвързано със закупуването на продукти на Винербергер ЕООД и/или други продукти за изграждане на стени, независимо от това дали същите са производство или внос на Винербергер ЕООД или не.
 
Как да се включите?
Всеки желаещ да участва в Програмата, може да го направи по чрез попълването на всички задължителни полета на регистрационната форма за участие, която може да бъде намерена на интернет адрес www.wienerberger.bg или в търговските обекти на дистрибуторите на „Винербергер” ЕООД.
 
Какво получавате?
- Подарък „Добре дошъл“
- Членска карта „Винербергер Партньор“
- Подробна информация за нови продукти и технологии
- Безплатна консултация и обучение
- Възможност за спечелване на режеща машина MAKITA JR3070CT
 
Винербергер – Пестиш докато градиш!!!

Автор: Винербергер ЕООД
Закони Нормативна база Коментари