Проведено обучение на инженери от КлиВенТо в Италия

През юни 2017 г. специалисти от КлиВенТо посетиха централите на италианските производители на отоплителна и климатична техника Ferroli, Enerblue и MBZ Irradia.
27.07.2017
КлиВенТо
176
КлиВенТо, отоплителна техника, климатична техника, Термопомпи enerblue, котли mbz irradia
Проведено обучение на инженери от КлиВенТо в Италия
Източник: КлиВенТо, www.klivento.net

В периода 19-23.06.2017 г. специалисти от КлиВенТо посетиха централите на италианските производители на отоплителна и климатична техника Ferroli, Enerblue и MBZ Irradia.
Обучението във Ferroli бешe свързано с новата версия пелетна горелка, която е вече в производство и ще бъде налична в началото на отоплителния сезон.
Новото поколение електронно управление с включени допълнителни опции за контрол на помпа и бойлер ще допринесе значително за оптимизиране режима на работа на отоплителната система. Заедно с усъвършенствания дизайн на капака, улесняващ работата с електронния дисплей, са нововъведенията, които със сигурност ще предизвикат интереса на потребителите. Беше обърнато внимание и на новите модели инверторни термопомпи, като в работен режим бяха демонстрирани техните възможности и опциите им за управление при включване към различни системи.
В Enerblue инженерите имаха възможност да разгледат изграждащата се лаборатория за изпитване на термопомпи, която ще работи при -25˚С и където клиентите в реално време ще могат да наблюдават параметрите, които постига поръчаната от тях машина.
Изключително предимство на новите управления на термопомпените съоръжения е възможността да се проследява работата на термопомпата в момента на възникване на проблем в работен режим и своевременно изпращане на уведомление за настъпила аномалия. Това ще улесни диагностиката от разстояние, своевременното отстраняване на възникналите несъответствия и предпазване на системата от аварии.
Интерес в MBZ Irradia предизвика новата поточна линия за производство на пелетни котли и камини. В края на производството всяка камина преминава контролен тест, като установените резултати излизат на хартиен носител. Този фиш се прилага към всяко изделие и може да се разгледа от крайния клиент. Пред екипа ни бяха демонстрирани параметрите и управлението на камините в работен режим.

Автор: КлиВенТо
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
PETITE SATIN - Фина интериорна боя, създаваща луксозна сатенена повърхност

Полученото гладко покритие е устойчиво на често миене. PETITE SATIN е първата сертифицирана екологична боя на гръцкия пазар, 1998 г, без мирис и нетоксична.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари