Приложима техника за бъдеще

Двукатният прозорец SOFTLINE 70 MB е благодатен за интегрирането на нови технологии - самото означение MB (Multibox) говори за многостранните възможности на пространството между и отвън крилата.
02.07.2018
VЕКА
247
дограма, veka, softline 70 mb
VEKA се занимава с автоматизация на ПВЦ системи за прозорци и врати
Източник: www.veka.bg

VEKA демонстрира на панаира FENSTERBAU FRONTALE 2018 на две изложбени нива автоматизация за прозорци и врати, характеризираща се с лесен монтаж и обслужване.  


Като водещ производител на ПВЦ системи за прозорци и врати VEKA се занимава интензивно с тенденциите за автоматизация и разработва иновативни решения в тази област. Използвайки платформата на система SOFTLINE 70 MB, VЕКА  демонстрира своя собствен модул за  управление, с който се командват всички електрически управляеми компоненти, вградени удобно по принцина  „plug and play“ . В частност се касае за управлението на пет отделни процеса – отваряне и затваряне на крилата на прозорци, на щора в междупрозоречното пространство, както и на сензори, наблюдаващи дали прозорецът е отворен или затворен. Двукатният прозорец SOFTLINE 70 MB е благодатен за интегрирането на нови технологии - самото означение MB (Multibox) говори за многостранните възможности на пространството между и отвън крилата за монтирането на допълнителни компененти.  


Всичко от един доставчик
При разработката на системите за автоматизация и управление новосъздаденото отделение във Vека „Иновации и технологиии“ стриктно се придържа към заданието за създаването на елементи, гарантиращи лесно управление и монтаж. Това е и основно изискване на производителите на дограма, когато участват в проектирането на системи за автоматизация на прозорци. 


И при концепцията за автоматизация VEKA предоставя пълния асортимент от необходими продукти, включително стъклата и обкова за прозорци от SOFTLINE 70 MB. Новите компоненти за автоматизация ще се доставят от есента на 2018 г.  


Бъдещият прозорец на второ ниво.  
На второто ниво от 150 m2 на изложбения щанд VEKA концентрира погледа си върху бъдещето на прозореца. Представено беше какво технически е възможно и какви решения дава VEKA за развитието на прозорците. И тук на автоматизацията бе отделена важна роля. 


На базата на съществуващите в момента техники за автоматично затъмняване, отваряне и затваряне на прозорци и врати, хай-тек стъкла с функция за затъмняване бе показан нов тач модул за управление.  


Това нововъведение може да се интергрира направо в крилото наместо използването на класически шалтер. Модулът командва отделните компоненти, например щорите. Този тач модул ще се доставя от октомври 2018 г. 


Двукатният прозорец SOFTLINE 70 MB е идеален за интегрирането на техники за управление, които при VЕКА се отличават с лесен монтаж и управление.


Дългосрочната цел на VЕКА е всички единични решения да бъдат интегрирани в една система за сградна автоматизация, приложима както при ново строителство, така при саниране.

Автор: VЕКА
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
ECO LEADER PROFESSIONAL- Матова емулсионна боя с отлична покривност, мека на допир повърхност

Идеална за основи от гипскартон, с висока механична устойчивост и плътно матово покритие, което скрива леки неравности на основата. Екологична интериорна боя с високи стандарти и отлично качество.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари