Приключи конкурсът „Фасада на годината 2015“ на Баумит

Къща за гости в с.Градево, е големият победител в конкурса „Фасада на годината 2015“ на Баумит!
10.03.2016
Баумит България
257
конкурс, Фасада на годината, фасада, Баумит България
4219 гласа на публиката събра победителят
Източник: www.baumit.bg

Тази година конкурсът е белязан от изключителна актвивност на публиката – за 12 месеца, 33 фасади събраха общо 11 326 гласа!
На 11.03.2016 в 12:00  приключи големият финал на конкурса "Фасада на годината 2015", който вече е дългогодишна традиция на фирма Баумит. Фасади, изработени с Баумит материали, могат свободно да участват в един от четирите етапа, на които е разделен конкурсът всяка година.
Зад всяка сграда стоят екипи от професионалисти  - архитекти, строители и инвеститори, които също биват отличавани с награди.
За 2015 г. с 4219 гласа на публиката – всеки, посетил сайта и гласувал еднократно, победи "Къща за гости" в село Градево, община Симитли. Проектант на къщата е арх. Любомир Огорелков, инвеститор е ЕТ "Борислав Илиев - 1973", а изпълнител е фирма "Корект строй" ООД, вложил материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. Честито на победителя!
На второ място с 3980 гласа и 239 гласа разлика от първенеца се класира обект "Международен образователен бизнес център" в гр. Гоце Делчев, ул. Дунав 5, вх. А. Проектант е арх. Мария Сакелариева от Алтернатива-АМ ООД, инвеститор е фирма Темелкови-Мистем-Д ООД, а изпълнител  Шербетов-М ООД, използвал материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система ОпънСтар с крайно покритие НанопорТоп К1,5. Честито на обекта!
На трето място с 358 гласа на публиката се класира реновираната офис сграда на „ЗАД „Алианц България” в гр. Русе, ул. „Александровска” № 33. Изпълнител и заявител в конкурса е фирма Мигети Инженеринг ЕООД, която е използвала Баумит мазилкова система с крайно покритие НанопорКолор, СиликонКолор и Металик. Честито на обекта!
Екипът на Баумит България благодари на всички 33 фасади и техните екипи, които се включиха в конкурса за 2015 година, както и на хилядите членове на журито, които ревностно гласуваха!
Бъдете готови за началото на етап Пролет, с който ще бележим началото на конкурса за 2016 година! Очакват Ви нови обекти!

 

Автор: Баумит България

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари