Приключи конкурса „Фасада на сезона - Есен 2015“

Известни са победителите в конкурса „Фасада на сезона – Есен“ 2015 на Баумит.
30.11.2015
Баумит България ЕООД
169
Баумит България, конкурс, Фасада на сезона
Известни са победителите в конкурса „Фасада на сезона – Есен“ 2015 на Баумит
Източник: Баумит България ЕООД

Поглеждайки през прозореца се убеждаваме, че все още е есен. Температурите са приятни за сезона, а строителството все още кипи с пълна сила. Дойде време и ние от Баумит да обявим победителите в конкурса „Фасада на сезона – Есен“ 2015.
С 62 гласа от общо 120 гласа на публиката, на челна позиция се класира Обект 6 – златисто-есенната еднофамилна къща в село Гърмен, ул. Втора №1. Изпълнител на фасадата и заявител в конкурса е г-н Суат Мехрем, чиято бригада е изпълнила по фасадата Баумит топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. Собственик на къщата е г-н Стоян Стругов.
На второ място, с 25 гласа на публиката, е къща за гости "Residence house Ruse", гр. Русе, ул. Васил Априлов № 9. Красивата сграда е проектирана от YGA - Йорданка Георгиева Архитектс, а  инвеститорът е фирма Евролинк ООД. Изпълнител и заявител в конкурса е Гипсотехника ООД, които са вложили Баумит топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К1,5.
На трето място в есенния етап, с 15 гласа на публиката, се класира новопостроеният хотел "Импулс Палас" в град Видин, Северна промишлена зона! Проектант на модерната сграда е Славчевпроект с арх. Митко Славчев, инвеститор и заявител в конкурса е фирма Импулс OOД. Изпълнител е фирма Едил ЕООД. За фасадна топлоизолация проектантите са се спрели на активно дишащата Баумит опънСтар система. Интересното в този обект е майсторското моделиране на ефекта камък, което строителят е постигнал с мазилката Баумит КреативТоп и ефектното покритие Баумит Лазур. Други детайли по фасадата са изпълнени с мазилките  Баумит СиликонТоп и МозаикТоп.
Според регламента на състезанието първите три спечелили обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината 2015”, което ще се проведе през март 2016 г., отново с жури - вие, приятелите на Баумит. Някой от тях може да бъде класиран и за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа - Baumit Life Challenge, който ще се състои през юни 2016 г. в Мадрид!
Очаквайте участниците в следващия етап на конкурса – Зима 2015!   

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари