Предстои изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“

Модерни дизайнерски решения показва изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“. Вода и светлина са новите акценти в пространството.
01.02.2018
Дибла
614
изложение, Дибла, Пловдивски панаир, интериорен дизайн, продуктов дизайн
През февруари предстои изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“
Източник: www.dibla.com

Елегантни и функционални дизайнерски решения показва изложението „Дибла - идеи и продукти за интериора” от 21 до 25 февруари 2018 г. в Международен панаир Пловдив.
Новата инициатива разширява специализираната изложба за оборудване за хотели и заведения „Хорека“ и се осъществява съвместно с Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“.
Водещи фирми презентират изделия и услуги за хотели, ресторанти, барове, търговски обекти, СПА центрове, обществени сгради и жилища. Експозициите демонстрират актуални направления в обзавеждането и декора, дизайна и проектирането, мебелите и аксесоарите, ресторантското и баровото оборудване, хотелското и търговското обзавеждане, спа и фитнес центровете, интериорния текстил, софтуерните системи и приложения за сектора.
Водата и светлината са новите акценти в дизайна на жилищни и обществени сгради, а изложението ще покаже модерните тенденции за тяхното използване. Спектърът от изделия обхваща всички детайли: от настилките и облицовките, през обзавеждането, до мазилките и таваните.
Презентираните водни и светлинни ефекти внасят настроение в интериора и екстериора. Предлагат се и нестандартни светлинни решения за различни помещения и външни пространства.
Интересен сегмент са СПА и уелнес линията за още по-широко използване на водата, както и оборудването за спорт. Няколко от участниците в изложението разработват концепции за СПА и фитнес центрове, соларни студиа и частни кътове за спорт, като ги осъществява с изделия от водещи световни марки. Финландски сауни внасят скандинавска екзотика.
„Идеи за водата“ е темата на експозицията на един от лидерите в санитарната индустрия. Тя включва стилни елементи за баня и кухня, като смесители и мивки, душове с иновативната функция Select - с натискането на един бутон се избира различен вид струя  и къпането се превръща в СПА преживяване.
Мебелите са една от основните теми в изложението. Открояват се луксозни дизайнерски серии, линия за детско обзавеждане, уникални и иновативни изделия от масивна дървесина. Богата е гамата от матраци, легла и аксесоари за спалня. Ще бъдат показани мебели и детайли за тях, фасадни стени и панели, мебелен обков. 
Не липсват и улеснения за почистването на дома и офиса. Сред тях са уред за прозорци, намаляващ наполовина времето за миене, и прахосмукачка робот, която се справя дори с пространствата под мебелите.
Елегантната визия на пространствата се доизгражда от настилките, мазилките и боите. Интересен акцент са италиански декоративни бои и настилки,  български декоративни и фасадни бои и мазилки, саниращи и хидроизолиращи продукти.
Проявата  дава възможност на фирмите от сектора да се представят в рамките на едно от най-мащабните бизнес събития на Балканите. То включва престижните изложби „Агра“ - за селско стопанство, „Винария“ - за лозарство и винарство, „Фудтех“ - за хранителната индустрия, и „Вкусове от Италия“, които се провеждат по същото време в Международен панаир Пловдив.
Освен красивите щандове на „Дибла“, посетителите ще могат да видят уникалния Град на виното и деликатесите, събрал храни и напитки от най-висок клас. Очаква се над 45 000 гости от страната и чужбина.

Автор: Дибла
Закони Нормативна база Коментари