Предстои да се проведе Архитектурно-строителна седмица през месец май

За 21-ва поредна година, от 12 до 15 май, строителният сектор ще открие своята професионална платфора за договаряне в Интер Експо Център.
05.04.2021
Интер Експо Център
101
строително изложение, Интер Експо Център, Архитектурно-строителна седмица
Източник: www.buildingweek.bg

Екипът на изложение Архитектурно-строителна седмица работи под мотото „Новата реалност създава много възможности“. Изложението ще можем да посетим от 12 до 15 май в Интер Експо Център в София, дотогава остава месец и половина, а кампанията е в разгара си.

„Форумът създава възможности за развитие у нас и за излизане на международната сцена“, коментираха участници през 2020г. Като събитие, което оформя визии и тенденции в ключовия строителен бранш, Архитектурно-строителна седмица ще бъде организирана съобразно всички необходими нови стандарти за безопасност и здравната сигурност на присъстващите представители на сектора. Освен модерна вентилационна система с разделяне на входящ и изходящ въздушен поток, са подготвени детайлни „Вътрешни правила“, които определят всички необходими мерки за сигурност. Сред тях по-важните са регулиране на човешкия поток, посредством интелигентна Crowd management система, широки пътеки и отстояние между щандовете, възможност за използване на прозрачни прегради при бизнес преговорите  и др.


Източник: www.buildingweek.bg

Традиционно ще се представят различни направления, като: „Вътрешни довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Външни довършителни дейности”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“ и „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградната автоматизация”, “ОВиК”, “Smart системи”.

Съпътстващи събития и партньорство с браншовите организации
И през 2021 г. продължава тясното партньорство с професионалните браншови организации: Камара на архитектите в България, Камара на строителите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Сдружение български врати, прозорци и фасади, Българска асоциация за изолации в строителството, Асоциация на професионалните озеленители, Национална асоциация на строителните предприемачи, Български съвет за устойчиво развитие, Асоциация на интериорите дизайнери в България, Визия за София, Български съюз на производителите на сглобяеми къщи, Университет по архитектура, строителство и геодезия.


Източник: www.buildingweek.bg

Изложението, също така залага и на разнообразна съпътстваща програма, която да разгледа теми със значим интерес в професионалните среди. Организаторите, участниците и браншовите организации отново обединяват усилия, обещавайки полезни за сектора професионални събития, сред които дискусии и презентации.
Повече информация за подготовката на изложението може да откриете на сайта buildingweek.bg.

 

Закони Нормативна база Коментари