Предстои Годишната Конференция на интериорните дизайнери

Годишната Дизайн Конференция с награди за участниците и коктейл за откриването на нов шоурум
26.11.2015
АИДБ
308
интериор, дизайн, конференция, АИДБ, интериорни дизайнери
Партньор на конференцията и домакин на заключителния коктейл ще е Мебелна палата ЛАЗУР
Източник: АИДБ

Зала 6 на НДК ще е официален домакин на предстоящата на 3 декември Втора Годишна Конференция на интериорните дизайнери.  Председателят на Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) - г-жа Гена Събева коментира, че именно комбинацията между инвеститор (който познава дейността си и знае какво очаква да получи) и професионален интериорен дизайнер е равна на успешен бизнес.

Партньор на конференцията и домакин на заключителния коктейл ще е Мебелна палата ЛАЗУР (на снимката), които във вечерта на 3 декември откриват своя първи софийски шоурум. „Бих сравнил интериорния дизайнер с въжеиграч – споделя управителя на компанията г-н Димитър Бахнев. - Той винаги трябва да балансира между нуждите и представите на клиента, между реалните възможности на пространството за реализиране на желаната цел, техническите изисквания на използваните продукти и материали, а разбира се, не на последно място - и бюджетните ограничения. От друга страна, интериорните дизайнери са тези, които притежават магията да преобразят обемите и да вдъхновят всички да правим дните си по красиви и удобни.“ Всички гости и участници на Годишната Дизайн конференция са поканени на официалния коктейл по откриването на първата софийска Мебелна Палата ЛАЗУР.

Голям интерес предизвиква лекцията на д-р Георги В. Георгиев, който ще говори за своя опит в изследването на дизайна (дизайн рисърчър). Той работи в областта на Design Creativity и User Experience - области с решаващо значение за съвременния дизайн с високи изисквания за оригиналност от страна на потребителите. Д-р Георгиев е защитил своята докторска титла в Япония в Japan Advanced Institute of Science and Technology през 2009, след което работи в японски университети по разнообразни теми в областите за дизайн и творчество. Неговите изследователски интереси са насочени към процеса на дизайна, по-специално в ранните му фази, и как той може да доведе до оптимални резултати от гледна точка на потребителите. Д-р Георгиев е сред организаторите на набиращата популярност серия от международни конференции по Design Creativity.

Втората Годишна Дизайн Конференция ще се предава онлайн през платформата УЕБИНАРИЯ, а за всички гости и участници са предвидени атрактивни награди. Интересната програма на конференцията ще инициира дебати за същността на професията на интериорния дизайнер и ще бъде платформа за споделяне на успешни практики в професията.

Всичко за програмата, участниците и билетите можете да намерите на официалната страница на конференцията и в страницата на събитието във Facebook .

Автор: АИДБ
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари