Поливни системи, Отводняване

В настоящия материал ще разгледаме етапите и необходимите материали за изграждането на Поливна система за нашия двор и градина.

Всеки добър стопанин би искал да се погрижи за сигурността на прилежащото дворно пространство, с цел да избегне евентуално наводнение.

Високото качество и ниската консумация на електроенергия са винаги от значение при избора на продукт за дома и градината. Ето защо, Grundfos винаги предлага най-доброто за своите клиенти!

Дъждовна вода вместо питейна

15.08.2015
Антоанета Салфидж
3506

Възможно е - със системи за рециклиране на водата

Надеждно поливане и през отпуската

15.06.2015
Константин ДИМОВ
970

Автоматизирана система доставя вода на лехи, морави, цветя в саксии и делви

Grundfos – помпи за дома и градината

15.05.2015
Грундфос България ЕООД
756

Поддържайте градината в перфектно състояние и през лятото

Не насочвайте градинския маркуч срещу цветята, водата да пада като лек дъждец и като дъга.

Потопяеми помпи за градината и дома

15.04.2015
Грундфос България ЕООД
609

Потопяемите помпи SQ на Grundfos са предназначени за изграждане на системи за битово водоснабдяване и напояване на малки градини.

Пестете вода и време за напояването на вашата градина

Водата и GRUNDFOS - Модерен комфорт за семейството

14.04.2014
Грундфос България ЕООД
535

Купете помпа SQ и контролер за управление PM2 или система SQE и вземете подарък комплект висококачествена стенна макара с маркуч!

Близо една трета от водата на домакинства с дворове и градини се изразходва за поливане, сочи статистиката.

SQ Потопяеми помпи на GRUNDFOS са приложими за жилищно водоснабдяване, малки водни станции, напояване, водни напоителни системи за парници, резервоари, eкологични приложения.

Интелигентно използване на водата в дворното пространство

11.09.2011
инж. Ангел Бобев, “Аква Инженери...
527

Поливната система трябва да е добре обмислена и правилно проектирана, така че да даде възможност на собствениците да се възползват от предимствата на красивия двор с минимални количества вода.

С автоматичната поливна система се постига пестеливо използване на водата, равномерно поливане, естетичен вид на растенията и свободно време за почивка

Поливни системи

15.03.2009
Още за къщата
552

Ако поливате собственоръчно вашата градина, със сигурност сте си мечтали за поливна система, която да ви освободи от неприятните процедури по разпъването на маркучи, разпръсквачи и др.

За да бъде градината винаги в добър вид, са необходими много грижи. Много често перфектен проект и изпълнение могат да завършат с недотам привлекателен облик на градината, поради недостатъчно интензивна поддръжка или неправилна намеса.

Закони Нормативна база Коментари