Полет на въображението в света на тапетите

В едно помещение най-голяма площ имат стените (+ таваните). Съответно толкова голяма е и ролята им във формирането на стила и качествата на интериора.
15.04.2006
арх. Дарина Тачева
351
тапети, десен, фототапет, релефни тапети, стена

В едно помещение най-голяма площ имат стените  (+ таваните). Съответно толкова голяма е и ролята им във формирането на стила и качествата на интериора.Цветовата комбинация, идеята, вложена в покритията на стените, формират първото впечатление от едно пространство. Мебелите в него имат нужда от подходящ и подкрепящ ги фон, иначе няма да сме далеч от интериора на склад за красиви, модерни и скъпи мебели.Източник:RASCH

Съвременното високотехнологично производство ни дава възможността да облечем стаите по подобие на нас самите - произвеждат се костюми за стаи от няколко части - тапети, завеси, дамаски, килими и някои аксесоари, разработени в единни серии от един производител, един дизайнер, дори производителят може да е много марков, а дизайнерът - дори звезда. В стая, облечена по този начин, стилно биха стояли и абсолютно безинтересни, семпли  мебели. Дори не е нужно да са нови, просто прибавяме няколко възглавници с десена на тапета - и готово.


Стена в два тапета. В случая са съчетани тапети без шарки – само 2 цвята. Предимствата на тапетите пред латексса в случая са, че тапетите са в подбрани вече цветове, и то от някой много добър дизайнер - така лесно ще съберете смелост з а изкушението - силен цвят. Другото предимство пред латекс аса и разнообразието от релеф и структура. Източник: RASCH

Автор: арх. Дарина Тачева
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари