Покривни прозорци ще бъдат дарени от VELUX Group

По един спортен клуб във всяка от 30-те държави в Европа, където VELUX Group има представителство, ще получи дарение, включващо до шест покривни прозореца и техния монтаж.
20.05.2016
Велукс България
561
Велукс България, velux group, покривни прозорци, спортен клуб, дарение
VELUX Group дарява покривни прозорци на спортни клубове
Източник: www.velux.bg

Приток на дневна светлина през чисто нови покривни прозорци в местния спортен клуб. Мечта, която ще се превърне в реалност за един спортен клуб в България, с помощта на покривни прозорци, дарени от VELUX Group, по случай 75-годишния юбилей на компанията.
VELUX внася дневна светлина и свеж въздух в ежедневието на хората. Сега всеки, който посещава някой от множеството български спортни клубове, има възможност да го направи по-светъл, по-удобен и по-здравословен - абсолютно безплатно. Общоизвестно е, че практикуването на всеки спорт изисква енергия. Наред със здравословната диета, дневната светлина и свежият въздух също подпомагат енергийния баланс на хората, които прекарват повече време в затворено пространство. Покривните прозорци VELUX допринасят изключително много за постигането на по-добра жизненост при всеки от нас.
„Сборният пункт на всеки спортен клуб е мястото, през което децата, младежите и техните родители преминават преди и след като са спортували активно. Ако това помещение е практично и приветливо, удовлетворението от спортната тренировка ще е още по-голямо. От своя страна, VELUX Group желае да подкрепи спортните клубове в обществената им роля”, казва Николай Захариев,  Управител на Велукс България.
По един спортен клуб във всяка от 30-те държави в Европа, където VELUX Group има представителство, ще получи дарение, включващо до шест покривни прозореца и техния монтаж. Единственото условие е всеки спортен клуб, който кандидатства, да е регистриран, като юридическо лице с нестопанска цел за общественополезна дейност.
„Ако сте член или се сещате за спортен клуб в България, който наистина се нуждае от повече дневна светлина, свържете се с нас“, приканва Николай Захариев.
За да може даден спортен клуб да кандидатства за покривни прозорци, представител на клуба трябва да се свърже със сертифициран монтажник на VELUX и да му предостави снимки и скици на помещението, в което е нужно да се инсталират покривни прозорци най-късно до 15 август 2016 г. През септември VELUX Group ще подбере спортните клубове, които ще получат дарението.
Защо дарение?
През 2016, VELUX Group ще празнува 75-годишнината на първоначалната идея, която впоследствие се превръща в покривен прозорец. През цялото това време продуктите VELUX внасят ново качество на живот за хората в техните домове, работни места и училища. Във връзка с отбелязване на годишнината, VELUX Group стартира няколко инициативи в световен мащаб – всички съсредоточени върху ползите от дневната светлина и свежия въздух за работата, ученето и свободното време.
Как се кандидатства?
Разберете повече за условията и процеса за кандидатстване тук.
Кандидатствайте на: www.velux.com/sportsclubs
За повече информация:
Тел.: 02/ 955 99 30
Моб.: 0885/ 00 20 32
Факс: 02/ 955 95 26
E-mail: bulgaria@velux.com
Списък с монтажници: http://www.velux.bg/help-and-advice/presales/find-dealer-and-installer
 

 

Автор: Велукс България

Още по темата

Още от автора
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари