Покривни прозорци ще бъдат дарени от VELUX Group

По един спортен клуб във всяка от 30-те държави в Европа, където VELUX Group има представителство, ще получи дарение, включващо до шест покривни прозореца и техния монтаж.
20.05.2016
Велукс България ЕООД
740
покривни прозорци, velux group, дарение, Велукс България, спортен клуб
VELUX Group дарява покривни прозорци на спортни клубове
Източник: www.velux.bg

Приток на дневна светлина през чисто нови покривни прозорци в местния спортен клуб. Мечта, която ще се превърне в реалност за един спортен клуб в България, с помощта на покривни прозорци, дарени от VELUX Group, по случай 75-годишния юбилей на компанията.

VELUX внася дневна светлина и свеж въздух в ежедневието на хората. Сега всеки, който посещава някой от множеството български спортни клубове, има възможност да го направи по-светъл, по-удобен и по-здравословен - абсолютно безплатно. Общоизвестно е, че практикуването на всеки спорт изисква енергия. Наред със здравословната диета, дневната светлина и свежият въздух също подпомагат енергийния баланс на хората, които прекарват повече време в затворено пространство. Покривните прозорци VELUX допринасят изключително много за постигането на по-добра жизненост при всеки от нас.

„Сборният пункт на всеки спортен клуб е мястото, през което децата, младежите и техните родители преминават преди и след като са спортували активно. Ако това помещение е практично и приветливо, удовлетворението от спортната тренировка ще е още по-голямо. От своя страна, VELUX Group желае да подкрепи спортните клубове в обществената им роля”, казва Николай Захариев,  Управител на Велукс България.

По един спортен клуб във всяка от 30-те държави в Европа, където VELUX Group има представителство, ще получи дарение, включващо до шест покривни прозореца и техния монтаж. Единственото условие е всеки спортен клуб, който кандидатства, да е регистриран, като юридическо лице с нестопанска цел за общественополезна дейност.

„Ако сте член или се сещате за спортен клуб в България, който наистина се нуждае от повече дневна светлина, свържете се с нас“, приканва Николай Захариев.

За да може даден спортен клуб да кандидатства за покривни прозорци, представител на клуба трябва да се свърже със сертифициран монтажник на VELUX и да му предостави снимки и скици на помещението, в което е нужно да се инсталират покривни прозорци най-късно до 15 август 2016 г. През септември VELUX Group ще подбере спортните клубове, които ще получат дарението.

Защо дарение?
През 2016, VELUX Group ще празнува 75-годишнината на първоначалната идея, която впоследствие се превръща в покривен прозорец. През цялото това време продуктите VELUX внасят ново качество на живот за хората в техните домове, работни места и училища. Във връзка с отбелязване на годишнината, VELUX Group стартира няколко инициативи в световен мащаб – всички съсредоточени върху ползите от дневната светлина и свежия въздух за работата, ученето и свободното време.

Как се кандидатства?
Разберете повече за условията и процеса за кандидатстване тук.

Кандидатствайте на: www.velux.com/sportsclubs

За повече информация:
Тел.: 02/ 955 99 30
Моб.: 0885/ 00 20 32
Факс: 02/ 955 95 26
E-mail: bulgaria@velux.com

Списък с монтажници: http://www.velux.bg/help-and-advice/presales/find-dealer-and-installer
 


 

Закони Нормативна база Коментари