Покана за участие в международен конкурс за дизайн A'Design

Покана за участие в международен конкурс за дизайн A'Design
11.01.2015
A' Design Award & Competition
161
дизайн, конкурс, международен конкурс, дизайнери, Проекти
Всяка година, проектите насочени към иновация, технология, дизайн и креативност се награждават с A'Design Award.
Източник: www.designaward.com

A’(A-Prime) е водещ международен ежегоден конкурс за дизайн, в който победителите се определят от експертно жури. Наградите на A' Design са класифицирани в широк спектър на творческите полета с цел да се отличат най-добрите дизайнери от всички страни и  дисциплини. Участията в конкурса се разглеждат внимателно и оценяват анонимно от експертно жури, което е съставено от опитни академици, изтъкнати членове на пресата и доказани професионалисти.  A' Design Award & Competition гарантира слава, престиж, публичност и международно признание за всички победители в A'Design, чрез наградата, която се дава за отпразнуване на отличените проекти.
Наградите и конкурса A'Design са установени с цел да се открият най-добрите проекти от всички държави и дисциплини.  Главната цел на конкурса и наградите A' Design е да се създаде световна осведоменост и разбиране за добрите практики и принципи в дизайна, чрез подбирането на най-добрите проекти от всички държави и индустриални области. Крайната цел на конкурса A' Design е да подтикне дизайнерите, компаниите и марките в световен мащаб към по-качествени продукти, които са в полза на обществото.
Наградите и конкурса на A'Design имат филантропичната цел за помагане напредването на обществото, чрез преместване границите на науката, дизайна, креативността и технологията напред, чрез създаването на стимули за иноваторите да създават по-добри идеи.Конкурсът на A' Design цели да създаде стимули, които да предизвикват, които разпалват и награждават изобретателността, оригиналните идеи във всички индустриални сектори. Логото "A' Design Award Winner", което се дава на печелившите, означава оригинални, функционални и ефикасни проекти, които помагат на света да се превърне в по-добро място.
"A'Design Award" е много престижен и всеобхватен комплект за наградените дизайни. Наградата на "A' Design“ включва, но не се ограничава до: международен сертификат за съвършенство в дизайнерството в метална рамка, покана за ексклузивната гала-вечеря в Италия, онлайн + офлайн изложба на наградените проекти, А2 плакат на наградените проекти, обявяване в годишното печатно издание с най-добрите проекти, специални 3D принтирани метални трофеи в луксозна черна кутия, превод на проекта на 20+ езика с цел истинско достигане до международната публика, ексклузивно интервю с победителите, подготвяне и разпространение на съобщения за печат, лиценз за използване на "A' Design Award Winner Logo" във вашата комуникация, промоция на наградените трудове в хиляди други публикации, изяви в медии чрез нашите медийни партньори, включително в World Design Rankings, както и достъп до други маркетинг и PR инструменти.
Всяка година, проектите насочени към иновация, технология, дизайн и креативност се награждават с A'Design Award. Заявите за участие се приемат до 28 февруари, а резултатите се обявяват всяка година на 15 април. Дизайнери от цял свят са поканени да вземат участие в класацията, чрез представяне на своите най-добри трудове, проекти и производни. Проектите се приемат само, ако са разработени през последните 10 години.
Изпратете вашите творби за конкурса на A’ Design тук:
https://competition.adesignaward.com/registration.php
Научете още за наградите A’ Design:
Вижте презентацията на наградите A’ Design:
http://www.designaward.comЗадълбочена презентация на отличията A’ Design : http://www.whatisadesignaward.comРазгледайте печелившите дизайни: http://www.awardeddesigns.comВижте как са отразени печелившите трудове и проекти в пресата: http://www.press-kit.orgПрочетете интервюта с печелившите дизайнери: http://www.design-interviews.comОткрийте Световните класации за дизайн: http://www.worlddesignrankings.comСвалете логото на наградите A’ Design и редакционните изображения: https://competition.adesignaward.com/downloads.html

 

Автор: A' Design Award & Competition
Закони Нормативна база Коментари