Победителят в конкурса ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2012 е от Пловдив.

Еднофамилната къща спечели овациите на публиката с кокетна фасада, топли нюанси и зелена морава
11.03.2013
Баумит България ЕООД
134
Баумит, конкурс, Фасада на годината, фасада, сграда
Обект 15 - Победителят в конкурса.
Източник: Баумит България ЕООД

 

Аплодисменти за собствениците, строителя и проектанта на красивата семейна къща в града на тепетата! Победителка и в летния етап на конкурса, обект 15 внесе много свежест и слънчево настроение в мартенския голям финал на „Фасада на годината 2012“!

1. Обект 15 събра 6651 гласа на публиката във финалните десет дни на състезанието, а с 481 гласа зае и първо място във „Фасада на сезона – лято“, проведен от юни до август 2012 г.
Проектант и заявител в конкурса - арх. Цветелина Тодорова от „РТ Консулт”, изпълнителят „Термобилд” ЕООД е ползвал Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка за фасадата. Честито на победителя! 

2. На второ място се класира забележителната с автентичната си красота фасада на Първо българско читалище "Еленка и Кирил Аврамови", гр. Свищов!
С нейните 1685 гласа на публиката, обект 9 спечели първо място в етап Есен на конкурса, а сега е събрала 5537 гласа! Заявител в конкурса на Баумит и инвеститор на обекта е Община Свищов и МТСП по проект „Красива България”. Проектант - Аркада ЕООД с арх. Ирена Христова-Дончева, изпълнител Реставрация 02, използвал Баумит мазилкова система с крайно покритие Силиконова боя. 

3. Достоен трети подгласник е жилищна сграда Familyhouse, в гр. София! Модерната визия на фасадата спечели подкрепата на 3668 от гласувалите в сезон Зима, когато зае първо място. В крайното гласуване обект 9 събра 336 гласа!
Проектант JT Architects - арх. Янита Тарабанова, инвеститор, изпълнител и заявител в конкурса е Бауформ ООД, избрал Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Честито на победителите! Благодарим на всички достойни 61 фасади участници в четирите кръга и финала, както и на десетките хиляди от вас, които гласуваха! Не забравяйте - гласувалите в големия финал участват в томбола с награди от БАУМИТ!

Очаквайте скоро началото на „Фасада на годината 2013“, което ще бъде поставено от новите фасади в сезон Пролет 2013! 

 

Автор: Баумит България ЕООД
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
ECO LEADER PROFESSIONAL- Матова емулсионна боя с отлична покривност, мека на допир повърхност

Идеална за основи от гипскартон, с висока механична устойчивост и плътно матово покритие, което скрива леки неравности на основата. Екологична интериорна боя с високи стандарти и отлично качество.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари