Победителят в конкурса ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2012 е от Пловдив.

Еднофамилната къща спечели овациите на публиката с кокетна фасада, топли нюанси и зелена морава
11.03.2013
Баумит България ЕООД
207
Баумит, конкурс, Фасада на годината, фасада, сграда
Обект 15 - Победителят в конкурса.
Източник: Баумит България ЕООД

 

Аплодисменти за собствениците, строителя и проектанта на красивата семейна къща в града на тепетата! Победителка и в летния етап на конкурса, обект 15 внесе много свежест и слънчево настроение в мартенския голям финал на „Фасада на годината 2012“!

1. Обект 15 събра 6651 гласа на публиката във финалните десет дни на състезанието, а с 481 гласа зае и първо място във „Фасада на сезона – лято“, проведен от юни до август 2012 г.
Проектант и заявител в конкурса - арх. Цветелина Тодорова от „РТ Консулт”, изпълнителят „Термобилд” ЕООД е ползвал Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка за фасадата. Честито на победителя! 

2. На второ място се класира забележителната с автентичната си красота фасада на Първо българско читалище "Еленка и Кирил Аврамови", гр. Свищов!
С нейните 1685 гласа на публиката, обект 9 спечели първо място в етап Есен на конкурса, а сега е събрала 5537 гласа! Заявител в конкурса на Баумит и инвеститор на обекта е Община Свищов и МТСП по проект „Красива България”. Проектант - Аркада ЕООД с арх. Ирена Христова-Дончева, изпълнител Реставрация 02, използвал Баумит мазилкова система с крайно покритие Силиконова боя. 

3. Достоен трети подгласник е жилищна сграда Familyhouse, в гр. София! Модерната визия на фасадата спечели подкрепата на 3668 от гласувалите в сезон Зима, когато зае първо място. В крайното гласуване обект 9 събра 336 гласа!
Проектант JT Architects - арх. Янита Тарабанова, инвеститор, изпълнител и заявител в конкурса е Бауформ ООД, избрал Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Честито на победителите! Благодарим на всички достойни 61 фасади участници в четирите кръга и финала, както и на десетките хиляди от вас, които гласуваха! Не забравяйте - гласувалите в големия финал участват в томбола с награди от БАУМИТ!

Очаквайте скоро началото на „Фасада на годината 2013“, което ще бъде поставено от новите фасади в сезон Пролет 2013! 

 

Автор: Баумит България ЕООД

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари