Победителите в категории "Жилищен интериор" и "Профил на годината" от Dibla Design Awards 2018

Представяме Ви наградените участници в едни от най-оспорваните категории на съревнованието - „Жилищен интериор“ и „Профил на годината“
05.01.2019
Дибла
925
конкурс, dibla, жилищен интериор

За поредна година нивото, което успя да демонстрира българският интериорен дизайн по време на третото издание на националното съревнование Dibla Design Awards, организирано от платформата „Дибла“, продължава да впечатлява родната дизайнерска гилдия дълго след бляскавата церемония по награждаване.

Тя събра рекорден брой гости и остана в центъра на медийния и обществен интерес, благодарение на всички дизайнери, които се осмелиха да се изправят срещу общо 75 талантливи конкуренти с над 150 проекта в оспорваната надпревара за престижните отличия. Международното жури на конкурса, на което се падна нелеката задача да определи най-добрите сред участниците, сподели искреното си задоволство от постоянното развитие и успехи на българския интериорен дизайн.

Победителите в категория „Апартамент“ са dontDIY. Източник: www.dibla.com С огромно удоволствие ви представяме наградените участници в едни от най-оспорваните категории на съревнованието - „Жилищен интериор“ и „Профил на годината“, които тепърва ще се радват на заслужена популярност и признание от гилдията. Победителите в категория „Фамилна къща“ са Fimera Design Studio. Източник: www.dibla.com Жилищният интериор винаги е олицетворявал интимното пространство, изпълнено с индивидуалността и характера на собствениците си. Истински професионализъм и лично отношение изисква изпълнението на интериорно решение, въплъщаващо качествата, потребностите и разбиранията за уют и естетика на клиента. С тази нелека задача успешно са се справили победителите в категориите „Апартамент“ и „Фамилна къща“ dontDIY  и Fimera Design Studio. Връчване на наградата за професионален профил. Източник: www.dibla.com Наградата за професионален профил в Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ е едно от най-важните и очаквани отличия за всички над 820 дизайнери, регистрирани в Платформата. Най-добре поддържаният професионален профил се определя въз основа на най-висок среден рейтинг на публикуваните проекти през годината с най-много общи преглеждания от потребителите и заслужено я спечелиха професионалистите от Татяна СТАНЧЕВА | TANNE design studio.

Автор: Дибла
Закони Нормативна база Коментари