Паркетен Свят открива първия си магазин в Перник

Клиентите, направили поръчка в магазина, ще се възползват от до 40% отстъпка на избрани модели, както и безплатен монтаж на всички непромоционални ламинирани паркети.
11.02.2021
Паркетен Свят
561
трислоен паркет, естествен паркет, Паркетен свят, магазин за паркет, магазин за паркет в Перник
Източник: Паркетен Свят, www.parketensviat.com

Официалното откриване на новия магазин на Паркетен Свят в Перник ще бъде на 12.02.2021 година. Клиентите, направили поръчка в магазина, ще се възползват от до 40% отстъпка на избрани модели, както и безплатен монтаж на всички непромоционални ламинирани паркети. Това е 19-тият обект от веригата магазини на марката, която вече 20 години е водещ представител за България на едни от най-реномираните производители на ламиниран, трислоен, класически паркет и винилови настилки.

Паркетен Свят се ангажира да предложи най-доброто клиентско изживяване, като предлага разнообразни решения за подови настилки, посветени на класическите стилове, романтичните винтидж и бохо шик, достигащи до ориента и съобразени изцяло с най-новите тенденции в интериора.

Оценявайки природата и естествения материал какъвто е дървото, основна задача на фирмата е да предложи на своите клиенти качествени подови настилки от пионерите в производството им.

В новооткрития магазин ще откриете качествен трислоен паркет от утвърдени немски производители като Tarkett, Haro, Karelia, както и нужните консумативи и аксесоари за тях. Предлагат се всички видове паркет – естествен, трислоен и екзотичен. Магазинът разполага с различни декори ламиниран паркет на марките Quickstep, Tarkett, Kaindl, Haro, Expert Choice, Kronospan, Camsan, Dukatti, като всички продукти са налични на склад и се предлагат с бърза доставка.

В „Паркетен Свят“ ще откриете най-новите и иновативни продукти на пазара, като водоустойчивите винилови настилки на марките Quickstep и Tarkett, както  и мокетите на плочи от Tarkett, подходящи за силно натоварени помещения.

Повече информация и контакти за новия магазин за ламиниран паркет в Перник можете да откриете на официалната страница на фирмата, която разполага с онлайн магазин, в който може да получите качествено обслужване от квалифицирани продавач-консултанти и монтажисти, а всяка поръчка над 299 лв. е с безплатна доставка.
Виж всички магазини тук: https://parketensviat.com/magazini/
Виж всички промоции тук: https://parketensviat.com/promotsii/

 

Закони Нормативна база Коментари