Очаквайте една много динамична и колоритна „порция” дизайнер

Идеята, която стои зад учредяването на Асоциацията, е да се съберат на едно място интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната и да се изгради жива връзка между тях и всички, които имат
14.10.2013
АИДБ
458
АИДБ, асоциация, дизайнер, интериорният дизайне
АИДБ
Източник: АИДБ

Идеята, която стои зад учредяването на Асоциацията, е да се съберат на едно място интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната и да се изгради жива връзка между тях и всички, които имат нужда от знанията и уменията им – частни лица или бизнес клиенти.
В началото тази идея жужеше едва в няколко глави, но сега след двугодишният ни опит, екипа, който сформирахме и благодарение на нашите партньори от Интер Експо Център, ще Ви представим един различен поглед на дизайна за хотели и ресторанти. Свежите идеи на много български дизайнери ще се концентрират на едно място – щанда на АИДБ на изложението СИХРЕ 2013. Очаквайте една много динамична и колоритна „порция” дизайнерски предложения, а в лицето на екипа ни - коректен бизнес партньор. Надяваме се тази среща да бъде основата за много съвместни дейности, а резултатите – причина за още повече. Ползите за инвеститора от работата с добър дизайнер, са по-висока стойност на предлаганата от него услуга, спестяването на много разходи, време и грешки при реализирането на интериора, постигането на по-добра корпоративна идентичнос и не на последно място имидж за хотела или заведението.
Пък кой знае, може би един ден съгражданите ни ще разберат, че интериорният дизайнер не е хомосексуален интелектуалец с фон дю тен и сатенено фишу, който иска да им наложи извратения си вкус и да направи така, че интериора им да заприлича на глазура на торта, при това срещу много, много пари. Че дизайн не е синоним на декорация, а означава: функционалност, ергономия, иновация... танц с материалния облик на битието ни. 
Във формулировката на нашето заглавие, думата „асоциация” съвсем естествено се употребява с юридическото си значение – термин, обозначаващ сдружение. Но в АИДБ, ние много държим на първото значение на „асоциация”. А именно: активизиране на връзката между съществуващи в съзнанието ни концепции, мисли, идеи с концепциите, мислите и идеите, избрали друга глава. Защото АИДБ е точно това!

+359 887540245
info@aidb.bg
www.aidb.bg

Автор: АИДБ
Закони Нормативна база Коментари