Охранителни, пожароизвестителни, умен дом системи, домашно кино

Да се спестят разходи за отопление, да се защити околната среда и да се осигури комфорт в дома? Може ли да имаме всичко това наведнъж?

Новости при заключващите системи

08.11.2018
Екатерина Бонева
1320

Днес съществува огромно разнообразие от заключващи системи, предоставящи нужната степен на сигурност и безопасност за дома.

Как да превърнем жилището си в "умен дом"?

01.08.2018
Екатерина Бонева
1304

Система “умен дом” осигурява централизирано управление на всички инсталации в сградата, повишава комфорта на обитаване, безопасността и намалява потреблението на енергия.

Инвестицията в превантивни мерки за пожаробезопасност, колкото и скъпа да е тя е за предпочитане, в сравнение с евентуалнтите щети.

Виж кой звъни на вратата

15.08.2017
Румяна Бонева
1190

Преди да изберем правилната домофонна система за дома си, е необходимо да потърсим информация относно видовете предлагани продукти и да преценим техните достойнства.

FLEXIDOME IP 7000 MP е с вградена цялостна система за интелигентен видеоанализ

Умен дом - тенденции 2015

15.07.2015
Теменужка Захариева
684

Не след дълго в интелигентните домове ще можем да контролираме едва ли не всичко с помощта на едно приложение на смартфона си.

Коя видеодомофонна система да си купя?

15.04.2015
Константин Димов
816

Тя повишава сигурността в къщата и прави възможно да видите госта си, преди да отворите вратата

Ако сте се опитвали да разберете какво представлява умната къща и как може да се възползвате от нея – тук ви предлагаме десет прости начина да се насладите на иновациите във вашият дом.

Избор на домашно кино

15.11.2013
Тихомир Иванов
1207

Едно от съвременните забавления е киното. Все повече хора предпочитат да наемат филм и да го гледат у дома в уютна обстановка, но без да губят от качеството на картината или звука..

Системите за сигурност в еднофамилните къщи са толкова надеждни, колкото е най-слабото им звено.

Домашните системи за сигурност

14.05.2013
инж. Полина Петкова
1121

Когато оценявате ефективността на системите за сигурност, преценете, до колко тя може да предотврати нахлуването на нарушителите в къщата ви.

Системите "умен дом" – какво ново?

13.12.2012
инж. Полина Петкова
894

Интелигентните къщи представляват една много бързо развиваща се област, която обхваща всички действия свързани с нормалното ежедневие, от почистването, до управлението на завесите и осветлението.

Най-общо казано, системата за домашно кино е комбинация от електронни компоненти, чието предназначение е да пресъздадат преживяването и удоволствието от киното в домашна среда.

Какво трябва да знаем и кога е по-добре да се доверим на специалисти по видео и акустика, за да получим наистина качествено кино у дома?

Как да защитим дома си?

14.06.2012
Мая Янева
729

За никого не е тайна, че престъпленията нарастнаха отново през последните години и никой не е застрахован от обир на дома.

Закони Нормативна база Коментари