Офис столът у дома

Многобройните му функционалности и ергономичност са важни за правилната ни стойка.
26.09.2019
Office 1
409
мебели, стол, офис стол, стол за офис
Източник: www.office1.bg

През последните години понятието офис добива все по-широк смисъл. Нещо, което се дължи най-вече на бързото развитие на комуникациите и все по-лесния достъп до тях. Хората са мобилни, движат се, свързват се помежду си по-лесно от всякога, разстоянията са все по-малки. Офисът вече не е само мястото, на което отиваш, за да работиш. Напротив, офисът е там , където си ти – в кафенето, на морето, в планината, в къщи. Всяка точка, от която можеш да комуникираш с останалия свят е твоя офис. Кое обаче е общото и свързващо звено между всички тези места? Където и да се намира работното Ви място, освен комуникация Ви трябва и стол, с помощта на който ще се чувствате уютно и удобно!

В повечето случаи нямаме възможност сами да изберем стола, на който седим в офиса, но не така стоят нещата, когато избирме стол за свой личен малък офис у дома и не само. Добрата новина е, че вече можете да вземете работния си стол със себе си, така както всяко друго електронно устойство.

Ергонимичната табуретка е чудeсен пример, за това как без никакви усилия можете бързо и лесно да превърнете всяко помещение в място за работа. Освен, че е лесно преносима, тя ви гарантира движение на тялото, докато седите и по естествен начин масажира прешлените на гръбнака Ви. С едно движение регулирате височината на седене, което я прави подходяща за работни маси с различна височина.

 
Източник: www.office1.bg

Избирайки стол за работното бюро у дома, най-вероятно ще поискате да го съчетате с интериора и цветовете във Вашия дом, превъщайки стола в негово допълнение или акцент. Богатството от цветови комбинации, в съчетание с регулируема височина, регулируема сила на люлеене и удобни подлакътници, са сигурен белег за отличен избор. Наличието на лумбална опора, която да подкрепя прешлените в областа на кръста и опора за глава, която да Ви позволи да се отпуснете във времето за отдих, са не просто екстри, а задължителни условия за всеки ергономичен стол. 
 
      
Ергономични столове     Източник: www.office1.bg

Говорейки за ергономични столове, няма как да не споменем какво всъщност прави един стол „ергонмичен“, а именно - възможността му да се приспособи към всяка позиция на тялото, без усилия. Колкото повече възможности за регулиране и функции притежава един стол, толкова по-ергономичен е той, а ако това става посредством само няколко бутона, на Вас Ви остава само да се насладите на удобството и комфорта, който Ви предоставя.            
   Източник: www.office1.bg


Все по-модерни и актуални при столовете са дишащите материи тип „меш“ в различни варианти и цветове, където разнообразието е наистина огромно.

За любителите на висококачествената мека еко кожа, са създадени модели с опора за крака, които ще ви позволят да релаксирате и да се отпуснете. Допълнителните меки възглавнички за опора на кръста и главата, допринасят за усещането на комфорт, удобство и уют.

    
Източник: www.office1.bg

Столът, на който седите е толкова важен, колкото матрака, на който спите. Не забравяйте, че прекарваме средно по 9 часа на ден седнали – работейки, хранейки се, гледайки телевизия. Това води след себе си редица заболявания, за това бъдете внимателни в подбора на стол. Нашият съвет е: гледайте на стола си, като на инвестиция за вашето добро здраве!
 

Автор: Office 1
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
WRITE OFF - Двукомпонентен лак на водна основа за създаване на повърхности за писане с маркери

На база на нови технологии алифатни полиуретанови смоли. Осигурява отлична адхезия към правилно подготвени повърхности и притежава много добра химическа устойчивост.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
BERLING SHIELD - Еднокомпонентен хидроизолационен разтвор на водна база полисилоксан/ силан нанотехнология

Прониква дълбоко в порите на основата, хидроизолира тънкослойни мазилки, вароциментови мазилки, видими бетони, тухли, керемиди, неполирани мрамори, фуги и други. Не променя външния вид на основата. Алкалоустойчив, предотвратява ефлоресценция. Предотвратява растежа на мухъл, гъбички и плесени. За вътрешни и външни повърхности.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари