Отоплението на Вашия дом вече е по-лесно от всякога…

Отоплението и топлата вода във Вашия дом никога не са били толкова екологични, икономични, интелигентни, лесни и надеждни, както сега с новото поколение котли и термопомпи от Hoval.
15.09.2015
ХОВАЛ България
722
hoval, Отопление за дома, комфортна вентилация, ОВК системи за дома, термопомпа за къща
Hовото поколение котли и термопомпи от Hoval
Източник: www.hoval.bg

Отоплението и топлата вода във Вашия дом никога не са били толкова екологични, икономични, интелигентни, лесни и надеждни, както сега с новото поколение котли и термопомпи от Hoval.
Екологично и икономично:
Да живеем екологично, комфортно и модерно едновременно – да, това е възможно и е много по-лесно от всякога чрез нова интелигентна контролна система TopTronic® E, с която са оборудвани всички съоръжения за отопление, вентилация и климатизация от Hoval. Чрез нея ОВК системите автоматично използват прогнозата за времето в реално време, за да затоплят дома Ви в студената сутрин, но и да намалят мощността в топлия следобед. Всички системи работят в пълен синхрон, за да осигурят максимална ефективност, максимален  комфорт, а в същото време минимални разходи на енергия.

Те ще ви дадат информация за работата си и ефективността в реално време и архив, така че винаги да имате общ поглед върху разходите си за енергия.
На върха на  пръстите:
Невероятният свят на интернет се разширява сега и в отоплението, охлаждането и вентилационните системи. С TopTronic® E, свързан с интернет можете да наблюдавате и оптимизирате всички Ваши системи от екрана на Вашия компютър или мобилно устройство. Изтеглете приложението за мобилни устройства (“TopTronic” от AppStore или GooglePlay) и нагласете дневния или седмичния си режим – така може да спестите енергия докато работите и да се насладите на приятна топлина вечерта. Новото поколение котли и термопомпи Hoval автоматично ще Ви уведомят, когато се нуждаят от поддръжка или ремонт.
Интелигентно и лесно:
Новото поколение "говори на един език", така че Вие лесно може да комбинирате или разширите системата със слънчеви колектори или термопомпи, за да достиганете на най-висок стандарт на енергийна ефективност. Системите вече се управляват с лекота, независимо дали са изградени от един няколко енергийни източника за отопление или охлаждане, дали са единична бройка или в каскади до 8 единици. Край на проблемите с различни контролери за управление на различни уреди и системни конфигурации. Всичко вече се управлява от един контролер - TopTronic E. Работата с него е изключително улеснена. Асистентът за стартиране ще Ви впечатли. Той ще Ви напътства стъпка по стъпка по време на експлоатация на цялата система и то със съвсем разбираем текст. Също така ще Ви покаже и всички възможни проблеми. Максимално опростено, само с върха на пръстите.

Свързаност:
Модерните сгради имат все повече и повече автоматизация, а TopTronic® E става все повече свързан с тях. Избрали сте система за управление на сградата за врати, прозорци, щори, електроенергия и осветление. TopTronic® E ще се свърже също с нея. Той управлява с лекота ModBus или KNX интерфейс. Искате още по-голяма свързаност: TopTronic® E сега е готова интелигентна мрежа - шампион по свързаност.

Посрещнете новото поколение във Вашия бъдещ дом сега. Свържете се и Вие с нас и вземете безплатна консултация. Вашият личен експерт от Hoval ще се радва да Ви съдейства.

+5
Автор: ХОВАЛ България
Закони Нормативна база Коментари