Отличие „Продукт на годината“ за качество и иновация получи хладилник Bosch VarioStyle

В третото издание на конкурса се състезаваха десетки нови продукти и услуги, лансирани на българския пазар през последните 18 месеца и позиционирани за целите на проучването в 25 категории.
08.05.2019
БСХ Домакински уреди България ЕООД
247
конкурс, Хладилник Bosch VarioStyle , Продукт на годината
Източник: БСХ Домакински уреди България ЕООД

За трети пореден път у нас, на 23 април 2019 г. бяха раздадени престижните международни награди за иновации в потребителския сектор „Продукт на годината“. Ежегодният конкурс, провеждан в над 40 страни, цели да информира потребителите за най-новите предложения на пазара и да отличи производителите  за техните качествени и иновативни продукти.

В третото издание на конкурса се състезаваха десетки нови продукти и услуги, лансирани на българския пазар през последните 18 месеца и позиционирани за целите на проучването в 25 категории. От всяка категория бе излъчен само по един победител в резултат на независим потребителски вот, който оценява най-атрактивния, най-иновативния продукт и удовлетвореността от него. За България проучването бе осъществено от Nielsen Bulgaria сред 2500 респонденти, следвайки уникалната методология на програмата.


Източник: www.bosch-home.bg

Победител в категория „Хладилници“ е атрактивната комбинация хладилник-фризер VarioStyle на Bosch. Иновативният продукт позволява лесна смяна на стила на кухнята посредством сменяеми цветни врати, изработени в Германия от висококачествени материали. Система Vario Style е оборудвана с интелигентна комбинация от дискретни приспособления и магнити, благодарение на които вратата на хладилника се сменя за секунди, без да са необходими инструменти или технически познания. Като съчетава стил, отлично качество и изчистен дизайн, цветният хладилник-фризер Vario Style позволява на потребителя да изрази себе си в кухнята и да разкрие уникалната си същност.

На церемонията бяха официално наградени носителите на престижното отличие „Продукт на годината 2019“ за България, в присъствието на мениджъри на водещи компании, експерти по маркетинг и представители на медиите.

 

Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
GEL AD AQUA безцветнен лак в 12 готови нюанса

Лак гел за импрегниране на дърво на водна основа. Тиксотропна смес от акрилни емулсии и восъци. Създава водоустойчива повърхност, като в същото време позволява на дървото да диша. Придава кадифено покритие. Готов за употреба гел, не пръска при полагане. Предпазва дървото от дървесен червей, гъбички и плесен. Съдържа абсорбенти за ултравиолетови лъчи и влажност.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари