Открит е 75-ия Международен технически панаир в Пловдив

Министър-председателят Бойко Борисов откри 75-ия Международен технически панаир в Пловдив.
24.09.2019
Международен панаир Пловдив
346
Международен технически панаир, Международен панаир Пловдив
Пловдивският митрополит Николай благослови старта на 75-ия Международен технически панаир.
Източник: www.fair.bg

"Всичко, което държавата е трябвало да направи за развитието на икономиката, е направено – ръстът е 3,5%, кредитният рейтинг на страната  се повишава, вървим към чакалнята на еврото", заяви министър-председателят Бойко Борисов при официалното откриване  на 75-ия Международен технически панаир в Пловдив. Той посочи, че като резултат бизнесът е активен, а „на тези изложения се подписват десетки договори, създават се много партньорства“. С него беше и вицепремиерът Томислав Дончев. 


Министър-председателят Бойко Борисов преряза лентата на  индустриалното изложение заедно с Н. Пр. Анатолий Макаров, посланика на Русия у нас, и Наталия Бочарова, заместник-министър на науката и образованието на Руската федерация, която е страна партньор на  ЕСЕН 2019.     Източник: www.fair.bg

"Да ни е успешен панаирът!", пожела министър-председателят Борисов, преди да пререже лентата на деловия форум, който продължава от 23 до 28 септември. После  разгледа част от палатите и експозицията на Руската федерация - страна партньор на ЕСЕН 2019. 

„Русия е заинтересована от мащабно развитие на хуманитарното и иновационното сътрудничество с България. Последното е особено важно в сегашния  период, когато трябва да се съсредоточим върху важните,  големи, взаимоизгодни  и икономически значими проекти“, заяви в своето приветствие Наталия Бочарова, заместник-министър на науката и висшето образование на Руската федерация. 

"Най-старото индустриално изложение в България винаги е отваряло пътя на модерните технологии и иновации към икономиката не само на страната, а и на региона", подчерта  д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, който е организатор на най-значимата технологична среща на Балканите.

"Близо  600 фирми от 34 страни участват тази година  в нея. „Основните акценти са: модерно инфраструктурно строителство, дигитализация, киберсигурност, енергийна ефективност, хибридна техника, автоматизация, роботика, микроелектроника, лазерни и нанотехнологии, зелена икономика. Експозициите показва технологични новости, които утре ще бъдат навсякъде в живота“, каза д-р Иван Соколов.

"Изложителите, които идват за първи път, са 39%, а миналата година бяха 35%. Този ръст говори както за нарастващ интерес към деловия форум, така и за появата на нови сегменти в индустрията", коментира д-р Соколов. 


Премиерът Борисов  с интерес разгледа част от експонатите на най-значимата технологична среща на Балканите, която се провежда в Международен панаир Пловдив.      Източник: www.fair.bg
     
Впечатляващата панорама на модерната индустрия  в Международен панаир Пловдив презентира последно поколение технологии, продукти и услуги от областта на автомобилната индустрия, транспорта, автосервизното оборудване, строителството, електротехниката, електрониката, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, информационните и дигиталните технологии, екологията, енергетиката, химическата промишленост и водния сектор. 35 върхови разработки се състезават в традиционния Международен конкурс за златни медали, най-високото пазарно отличие в българската индустрия.

Над 30 събития са включени в съпътстващата програма на Есенния панаир. 
Той е отворен за посетители от 9 до 18 ч., а в събота – до 14 часа. Билетът струва 7 лева, като за ученици има преференциална цена от 4 лв., а за инвалиди входът е безплатен. 

TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари