Откриването на АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР

Българският елит отбеляза откриването на АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР
18.09.2011
www.abcsofia.com
276
АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР, комплекс, проект
www.abcsofia.com
Източник: www.abcsofia.com

14 септември 2011 г., София. Уникалният офис комплекс АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР бе официално открит снощи с елегантен коктейл, посетен от над 300 гости. Сред тях бяха архитекти, държавни и бизнес представители, дипломати, както и обичаният български актьор Георги Мамалев.
„Беше много важно за нас да реализираме този проект, който в момента е най-модерната и екологична офис сграда в България. Нашата цел е да предложим на наемателите си – местни и международни компании, изключително висок клас бизнес сграда. Вярвам, че завършеният проект ще изиграе голяма роля за продължаващото оформяне на модерната бизнес зона около летище София”, каза пред гостите на откриването Христо Гълбачев, изпълнителен директор на „АСТРАЛ Холидейз”.
Вечерта беше изключително стилна – музикалната поп звезда Мария Илиева се грижеше за настроението на гостите, а голямата торта, отбелязваща 16-ата годишнина от създаването на най-големия български туроператор „Астрал Холидейз“, предизвика приятно оживление.
Много от гостите си тръгнаха от коктейла с награди на организаторите от „АСТРАЛ Холидейз“ и австрийската авиокомпания „Флай НИКИ“, представителството на която вече има офис в АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР. Четирима от присъстващите спечелиха самолетни билети до Виена, а двойно повече ще се радват на почивки в луксозни хотели в страната и чужбина.
Инвеститор в най-новата бизнес сграда е „АСТРАЛ Пропърти Мениджмънт“, част от Ей Ейч Холдинг (част от който е и „АСТРАЛ Холидейз“ АД), които също ще преместят своите столични оперативни офиси в  новата сграда. Изпълнителният директор на „АСТРАЛ Холидейз“ Христо Гълбачев благодари на всички свои колеги и бизнес партньори, които продължават да вярват в новите проекти на компанията, последният от които е АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР, успешно приключен за по-малко от две години.
Сградата на АСТРАЛ БИЗНЕС ЦЕНТЪР е на 10 етажа, с подземен паркинг на 2 етажа. Тя разполага с луксозна рецепция, голям шоурум, конферентен център със семинарни зали, ресторант с тераса, панорамна площадка на покрива със скай бар и 7 етажа модерни офис площи за отдаване под наем.
Техническото оборудване на сградата включва „интелигентна“ климатизация, системи за сигурност с видеонаблюдение, датчици, система за гасене на пожар, автоматична система за управление на сградата и др. Външният и вътрешният дизайн и изпълнението са с първокласно качество. Уникалната двойна стъклена фасада на сградата действа като защита от вятър, слънце, дъжд, високи и ниски температури, чрез което се реализира икономия на енергия.
Всички подробности и снимки на сградата могат да бъдат разгледани на интернет адрес: www.abcsofia.com.
 
За Ей Ейч Холдинг
Групата Ей Ейч Холдинг (AH Holding) включва 6 независими компании: „АСТРАЛ Холидейз“ (www.astralholidays.bg) – водещ туроператор в областта на изходящия и входящия туризъм, създаден през 1995 г., с десет офиса в България, предлагащ чартърни полети и пълен кръг туристически услуги, 6 IATA локации за самолетни билети, корпоративен травъл мениджмънт – представител на BCD Travel от 2007 г., хотелски дистрибуционни услуги – представител на Pegasus Solution и TRUST за България, организатор на конференции и делови прояви; „АСТРАЛ Транстурс“ (www.astraltranstours.com) – рент-а-кар, трансфери, транспортни услуги – автобусен и автомобилен транспорт; „ТРАВЪЛ ШОПИНГ ЦЕНТЪР“ (www.travelshoppingcenter.net) – B2B решения за туристическата индустрия, генерален представител на авиокомпаниите Fly NIKI/Air Berlin от 2010 г.; „ТИРС“ (www.tirs.bg/www.hotels-in-bulgaria.com) – интернет система за хотелски резервации в България; Eй Джи Ди Ес (www.agds.eu) – софтуерни продукти за туризма, технологична поддръжка на сайтове и системи, оптимизация, разработка на резервационни системи (www.hotelsb2c.com), уеб дизайн; „АСТРАЛ Пропърти Мениджмънт“ – инвеститор в Астрал Бизнес Център.
За повече информация, моля, свържете се с Веселина Спасова
на тел. 0887 656 616 и на
retail@abcsofia.com

Автор: www.abcsofia.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари