Остава месец до края на конкурса на VELUX

Остава месец до края на конкурса „Създай своята къща с VELUX и спечели до 10 000 лв.“
26.05.2017
ВЕЛУКС България ЕООД
563
Велукс България, конкурс, къща, покривни прозорци, проект
Остава само месец до затварянето на конкурса!
Източник: ВЕЛУКС България ЕООД, www.velux.bg

В процес си на строеж или ремонт на къща? Мечтаеш да изградиш светъл, комфортен и уютен дом? Включи се в нашия Конкурс сега! Остава само месец до затварянето на конкурса!
Изпрати ни готов проект на твоята новострояща се къща или ремонт на настоящата с включени покривни прозорци в чертежа  и може да спечелиш проектираните VELUX продукти на стойност до 10 000 лв. с ДДС. Ако в проекта няма планирани покривни прозорци, нашите архитекти са на разположение за всякакъв тип безплатни консултации и съвети.
Конкурсът ще се проведе в 4 етапа:
01.03 – 30.06.2017
– подаване на документи
01.07 – 31.07.2017 - оценка на журито и обявяване на полуфиналистите;
01.08 – 20.08.2017 - онлайн гласуване във Фейсбук страницата на ВЕЛУКС България ЕООД www.facebook.com/VELUX.bg
21.08.2017 – обявяване на победителя
Наградата:
Най-добрият проект, който ще се избере чрез гласуване на жури и он-лайн гласуване на потребителите ще спечели проектираните покривни прозорци или други продукти VELUX, на стойност до 10 000 лв. с ДДС. Участието в Конкурса не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от организатора ВЕЛУКС България ЕООД.
Документи за участие:
За новострояща се къща:
ситуация, план етаж, план покрив, детайл покрив, разрез, фасади и визуализации. Обхватът на изпратените документи трябва да представя проекта във вид, достатъчен за неговото разбиране, като минимумът е да ни изпратите разпределение на последния етаж, с указано местоположението на отворите в покрива в хоризонтална проекция, и разрез, показващ местоположението на отворите в покрива във вертикална проекция.
За реконструкция, разширение или рехабилитация задължително условие е да се предоставят архитектурно заснемане на сградата и актуална снимка на обекта, към датата на подаване на документи.
До момента събрахме няколко доста интересни проекта - за строеж на нова къща и за ремонт. Всеки от тях има своята идентичност, новаторство и различност от останалите.
Можеш да ги разгледаш ТУК
Пълните условия на Конкурса можеш да намериш на velux.bg/конкурс 

Автор: ВЕЛУКС България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари